Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Promovare Google.com - Site En

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    36

Implicit Promovare Google.com - Site En

Salut,

Sper sa nu fiu acuzat ca mai exista topicuri de acest fel...
    Insa as vrea sa imi spuneti sfaturile voastre despre cum trebuie promovat un site in engleza...

On page - am facut tot ce e bine... asa zic eu.

Este un domeniu nou, un site de jocuri...
    Vreau sa ajung in top 10 - 20 intr-o competitie de 11 milioane de site-uri.

Ce ar trebui sa fac pt promovarea off page ?
    Aveti o lista cu directoare web [ Gratuite ] care transmit Pr ?
    Cu cine sa fac schimb de linkuri, si cine ar fi interesat sa faca un schimb de linkuri cu un site abia lansat ?
    Unde trebuie sa caut site-urile cu care sa fac schimb de linkuri ?

Cei care aveti site-uri in engleza, as vrea sa imi spuneti cat timp a durat pana sa ajungeti unde v-ati dorit cu optimizarea si vizitatorii.

Va multumesc !

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cata. Vezi Post
    Salut,

Aveti o lista cu directoare web [ Gratuite ] care transmit Pr ?
    o lista bunicica gasesti aici

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Promovarea unui site in engleza se face la fel ca in romana, nu e mare diferenta in afara de concurenta.

zici ca e un domeniu nou, te referi la numele domeniului sau la nisa siteului?

Nu te apuca de link exchange, deocamdata.

-Deci da-i drumul cu inscrierea in directoare, gasesti pe google, pe dp, pe toate forumurile o groaza de liste. Lista lui autotrafic e bunicica, si eu o folosesc.

-Gaseste o lista de bloguri, preferabil no follow, pe domeniul jocurilor si posteaza acolo cu numele tau ca anchor text si website url ul tau.

EDITAT

Daca te pricepi scrie articole trimite-le in directoare de articole si creeaza lentile squidoo. In general daca esti bun la scris nu ai probleme in a obtine o multime de backlinkuri. Sunt o multime de siteuri unde poti sa publici articole cu link catre tine.

Daca te pricepi creeaza un joc nou sau un widget si ofera-l gratuit tutor siteurilor de jocuri. Bineinteles ca trebuie sa aiba un backlink catre tine in codul de embed.

EDITAT

Asa , dupa ce ai un site cu trafic binisor, apuca te de link exchange. Datorita faptului ca nu ai page rank, traficul unui site este esential pentru a obtine link exchange cu parteneri buni. Un marketplace destul de larg este la digitalpoint. Gasesti acolo o multime de posibili parteneri.

EDITAT

Dupa ce ai facut asta, da i drumul la marketing. In general siteurile de jocuri nu se promoveaza prin motoarele de cautare. Este foarte usor sa iti promovezi siteurile astea entartainment prin alte metode, deoarece de obicei ai un public destul de larg.

Publicitatea pe proxyuri merge foarte bine cu siteurile de jocuri.Ar fi extrem de recomandabil sa obtii link exchange cu siteuri de proxy (vezi sa nu fie bad neighbourhood) Cred ca intelegi de ce. (Proxy- folosit in general de elevi, public targetat pentru tine)

Ai grija sa ai o campanie de monetizare a siteului foarte buna. Daca stii sa iti monetizezi siteul mai bine decat concurentii tai, atunci vei avea mai multe resurse materiale sa investesti in publicitate. Cam aici sta toata smecheria, atata timp cat siteul tau aduce profit, si ai bani sa investesti in marketing, poti sa ii depasesti foarte usor si pe cei care sunt mai vechi pe piata.

Ce nume ai la domeniu? Keyword sau brand based?

offtopic : Daca as fi in locul tau, nu mi as da silinta sa optimizez un site de jocuri pentru 11 milioane de cautari. La nr asta de rezultate poti inca sa gasesti o nisa foarte bine platita, si sa mergi pe ea.

Salutari,
    Nic.
    Ultima modificare făcută de Nic; 15th September 2007 la 20:18.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

vreo 10 minisiteuri pe blogspot, free, si scrie articole in care incluzi linkuri catre siteul tau...10 si pe wordpress.org, subdomenii free, nu iti trebuie hosting, nu trebuie sa fie mare bataie de cap
    Eu as sugera sa nu faci asta.

In primul rand ca ele fiind nou create au greutate 0.

Apoi, decat sa facit 20 de articole pe site-uri de hosting free, chiar si apartinand Google, mai bine iti investesti timpul in ceea ce ai de facut ptr site.

Nu cred ca stilul asta, cam spam, cu creare de "sateliti" or sa te ajute la ceva.

Investeste timp si munca in site..nu in sateliti noi. Daca aveai deja cateva domenii free vechi..sa zicem ca ti-ar fi folosit la ceva...dar asa noi..nu cred.

Mai bine plateste link-uri pe cateva site-uri bune pentru o perioada de timp si incearca sa nu ai 300 de link-uri platite si alea proaste...ci 10-20 bune.

Nic, la faza asta nu sint deacord cu tine.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

saw
    saw este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th July 2007
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

as mai adauga: incearca sa updatezi cat poti de mult site-ul mai ales acum la inceput
    si dupa ce l-ai inregistrat in directoare cauta site-uri cu care sa faci shimb de link(probabil e cel mai bine sa te duci pe trafic.ro si sa incepi sa cauti)

daca ai BL-uri catre tine de la site-uri cu PR mare(4-5) si faci rost de vreo 5 linkuri pentru inceput vei creste in SERP(asta am testat eu, dupa ce am facut schimb de link cu 4 site-uri care aveau pr 4 si 5 am crescut cu aproape 600 de vizitatori pe zi)

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    35

Implicit

toate bune si frumoase mai putin store-ul de la amazon (comisoane mici, duplicate content la greu etc) si spamu cu bloguri...
    iar de facut widgeturi si jocuri e mai greu...
    pt un site de jocuri ar mai merge si siteuri gen myspace sau forumuri mari....
    asta daca tii neaparat sa iti faci un site cu jocuri ...probabil al 329782494 existent

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu este un site de jocuri: General.

Pt engleza am inceput cu un site de jocuri flash pt fete...
    Bazat pe categorii: Barbie, Makeover etc...
    Site-ul este urmatorul:
    Dressupgameforgirl

Am citit toate parerile cu interes.. Chiar si ce a spus nic este interesant...

Cert e ca pt inceput , mi-ar trebui linkuri Nereciproce

Nu am sa ma apuc sa fac partea cu 10 site-uri etc... E multa munca, iar pe segmentul .ro ... am reusit fara procedee prea complicate. Dar cu foarte multa munca.

Trebuie creeata o strategie de marketing prin care sa ii fac pe vizitatorii care au site-uri, sa puna pe site-ul lor link catre mine. Sa le ofer un serviciu pt acest lucru. Dar ma indoiesc ca se poate la un site de jocuri sa fac asa ceva... La directoare web merge: link sponsorizat in schimb la backlink ... etc

Astept in continuare pareri.
    Mai am doua intrebari:
    Unde gasesc o lista cu Bloguri din domeniul Games? Bloguri cat mai bine vazute de google

Am vazut diverse liste cu directoare web... insa gasesc mai mult cu plata, decat free Cred ca nu stiu eu cum sa caut exact... ce cuvinte Ca sa gasesc o lista mare... nu un director, doua

Mersi!
    Ultima modificare făcută de Cata.; 15th September 2007 la 18:21.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

OK, am editat postul.

Chestia cu blogurile poate sa fie facuta si in stil spam si in stil curat. Creearea unor minisiteuri cu continut original si linkarea catre siteul original ar fi varianta curata.

Varianta stil spam nu o sa o expun aici.

Despre cat de folositoare sunt blogurile alea, eu raman la parerea mea.

Cu partea ca e mult de munca, iar sunt sceptic. Daca ai ce iti trebuie, in 30 minute creezi lejer 100 de bloguri blogspot cu continut neduplicat cu tot.

Oricum, bafta cu siteul de jocuri.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Nic, 10 bloguri vechi au importanta...10 bloguri noi sint un pic mai mari decat 0, dar departe de 1.

Iti dau dreptate pentru versiunea in care blogurile sint vechi.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    36

Implicit

Ma ajutati va rog ! Unde gasesc bloguri de jocuri ?
    Si unde gasesc liste cu directoare web GRATUITE ! Ca am gasit numai cu plata sau jumate/jumate!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Creare site, promovare site, optimizare site
    De maneaalin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th January 2010, 15:43
  2. Sfaturi promovare site
    De matican în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th July 2009, 09:53
  3. Promovare site de gazduire.
    De Ammadeuss în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 25th January 2009, 01:30
  4. Ajutor promovare site
    De ama_miha_s în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st May 2008, 02:40
  5. Promovare pagina site
    De giurgiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th January 2007, 00:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •