Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Promovare site de gazduire.

Ammadeuss este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd June 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    91
    Putere Rep
    30

Implicit Promovare site de gazduire.

Buna seara,

Am lansat site-ul de gazduire web www.weehost.ro. Dupa testele de rigoare la servere, urmeaza momentul de atragere a clientilor.
    Ma gandesc sa incep promovarea acestui serviciu prin Google Adwords.

Lansez cateva intrebari. Se merita rularea unei astfel de campanii in domeniul hosting? Care ar trebui sa fie bugetul zilnic? Care este rata de conversie intr-o campanie de genul acesta?

Criza afecteaza domeniul?

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    35

Implicit

Salut. Habar nu am cum functioneaza AdWords pe nisa asta, dar de ce nu incerci si cu organic? E o nisa destul de puternica pentru .ro dar cu putina creativitate si un buget decent poti ajunge departe

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    235
    Putere Rep
    31

Implicit

Din ce am observat eu, cand vine vorba de hosting viralul este mai puternic decat SEO. Important este ca oamenii sa fie multumiti de serviciul respectiv, ca traficul pe site si eventual vanzarile vor veni de la sine. Ai putea lua in considerare varianta de a oferi (gen beta testing) hosting gratuit pentru niste site-uri (eventual contra accentuarii ideii ca tu oferi hostingul) si sa promovezi acest gen de "testing" pe cateva forumuri de profil. Nici eu nu sunt cine stie ce cunoscator pe aceasta nisa dar vrand-nevrand am observat ca sunt destule campanii AdWords referitoare la hosting, deci cred ca este destul de scump sa te impui in modul asta.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd June 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    91
    Putere Rep
    30

Implicit

Pentru organic, imi trebuie IBL-uri multe si ceva timp. Mi-am stabilit kw, optimizarea on-site este facuta si cred ca si continutul este suficient de bun. Uitati-va si voi si spuneti-va parerea.

In ceea ce priveste viralul, ma gandesc serios la campanii de testing si poate sponsorizarea unor proiecte.

CPC vad ca este foarte folosit de hosting (Romania, dar si strainatate). Daca nu era o investitie buna, nu o facea nimeni.

Cred ca toate aceste lucruri pot merge in paralel foarte bine. Bineinteles, primele doua optiuni sunt gratuite (dar pe perioade de timp relativ mari, 2-3 luni pana la 6) in timp ce CPC e pe bani mai multi sau mai putini in functie de buget, dar rezultatele sunt imediate.

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

nu se merita sa bagi in adsense, am avut odata un cupot de 10$ si sa gatat in cateva ore, nici o conversie.

ca sa fi pe primul loc trebuie sa platesti cca 2.5$ cliku

ps. prima data cand am vazut numele am crezut ca e weedhost
    ps2. "Please Logare or Inregistrare" daca tot pui whcms tradul pana la capat.
    Ultima modificare făcută de Mihai Gianu; 14th January 2009 la 22:20.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd June 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    91
    Putere Rep
    30

Implicit

Domnule Gianu,

ghesi.com a fost promovat prin adwords o perioada de timp, mai mare decat pentru un buget de 10$, asta pentru loialitatea raspunsului dumneavoastra.

Nu inteleg legatura cu weedhost mai ales ca nu este un punct de referinta pentru nimic, iar in ceea ce priveste observatia in legatura cu sistemul whmcs, va multumesc pentru notificare.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    839
    Putere Rep
    34

Implicit

A nu se confunda Adwords cu Adsense. Sunt 2 lucruri total diferite.
    Adwords e sigur o componenta viabila, dar trebuie atentie si ceva pricepere.
    Cat despre buget, rata de conversie, CPC, etc - depinde de modelul tau de business, cat valoreaza o conversie (pentru tine), cum stati fata de competitie, etc.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    39

Implicit

Imi permit cateva comentarii despre site:

1. partea de http://clienti.weehost.ro/ ar trebu icustomizata sa se vada ca tine de weehost (cel putin log etc)
    2. la fel cu partea de intrebari frecvente si shopping cart ( eu cumpar de la weehost si nu de la http://clienti.weehost.ro/templates/.../whmcslogo.png)
    3. de ce nu exista plata prin credit card sau Paypal (doar vinzi un serviciu de hosting)

OB:S rata de abandon in cart e dupa parerea mea una dintre cele maimari probleme care le ai acum la nivel de organizare site.

si la fel imi permit sa iti sugerez urmatoarele:

1. in primul rand va trebui sa te concentrezi pe un link building serios
    2. daca vrei in paralel sa apelezi la AdWords e alegera ta, insa pentru inceput poate e mai potrivit o campanie de a aduna cativa clienti "influenti" (stiu ca zoso are probleme cu ostingul, mircea badea etc, you got my point)
    3. incearca sa oferi ceva ce alti nu ofera. De exemplu http://www.weehost.ro/servere-dedicate.php. Preturile sunt exact dublu fata de ce server am eu si conditiile inferioare. De ce as alege eu WeeHost. Ei daca ai oferi pe GRATIS Cpanel in loc la Plesk, daca nu ai avea taxa de conectare etc atunci ai fi interesant din punctul asta de vedere

Sper sa nu te super, site-ul arata bine, si se vede mult efort. Ai insa nevoie de cateva retusuri si o orientare inainte de a incepe sa promovezi prin programe PPC.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

w3bmaster este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Buzau/Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    0

Implicit

Short Term : Adwords
    Cumpara ceva banere pe situri unde se strang webmasterii

Long term :
    SEO sa ajungi in top 10

Succes ai nevoie

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd June 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    91
    Putere Rep
    30

Implicit

@mmariusel: Observatiile tale sunt extrem de bune. Intradevar, partea de zona clienti (cart, faq, ticket) nu arata ca e parte din www.weehost.ro. Se vor implementa solutii de personalizare a portalului WHMCS.

Se va accepta plata cu paypal incepand de saptamana viitoare. In urmatoarea perioada se vor cauta si solutii de plata cu cardul online (ex: epayment).

In link building se includ directoarele?

Oferta de servere dedicate include cPanel gratuit sau Plesk 100, iar in legatura cu taxa de conectare, ma voi gandi serios la aceasta sugestie.

@we3master: cateva exemple de site-uri unde se aduna webmasteri unde pot cumpara spatii

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Creare site, promovare site, optimizare site
    De maneaalin în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th January 2010, 14:43
  2. Vand site + domeniu + gazduire
    De matican în forumul Domenii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th January 2009, 13:32
  3. Vand site + domeniu + gazduire
    De matican în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0