Siteul avea pozitie buna in Google search inainte ca siteul sa fie down 2 zile. Acum a disparut total![]()
Ce este de facut?
Siteul avea pozitie buna in Google search inainte ca siteul sa fie down 2 zile. Acum a disparut total![]()
Ce este de facut?
am si eu aceasi problema, mai mult al meu pica si revine inapoi dupa un timp, acum e picat...astept sa revina.....
Schimbati host-ul iar site-urile isi vor reveni in timp.
Cauza: Sandbox sau poor optimization, una din doua.
Solutie: Optimizare whitehat si continut unic. Rezolvarea problemelor (link-uri care nu merg, double content, description duble, etc). Rabdare.
Bafta!
fenomenul google dance ...
site-ul o sa-si revina, mai trimite cateva link-uri spre el
am schimbat de doua zile host-ul, sa vad ce se intampla
Dupa ce am avut o problema asemanatoare cu un site nou lansat care la un moment dat a fost down exact cand a trecut spiderul sa-l viziteze, am facut un mic test. Am dat jos un site mai vechi timp de o saptamana ca sa fiu sigur ca spiderul nu gaseste nimic cand vine. Desi site-ul avea o vechime considerabila, suficiente linkuri catre el si o pozitionare buna la google pentru multe cuvinte cheie, dupa ce spiderul nu l-a gasit nu a mai fost deloc afisat pe google. Am pus site-ul la loc, spiderul l-a gasit la urmatoarea vizita si apoi site-ul a aparut din nou la cautari ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
mai modificati continutul, titluri, descrieri in meta... si iar rabdare
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
eu nu mai stiu ce sa fac, la un momend dat site-ul a fost virusat, asta acum 4 luni, aparea un anunt de genul "acest site poate dauna pc-ului dumneavoastra" si de atunci au inceput problemele.
se pare ca acum , fata de perioada cand uraca si cadea inapoi, acum nici nu mai urca
culmea e ca nimeni nu stie ce are
Salut,
catalindeva ai rabdare... o sa-si revina daca singura problema este faptul ca a fost cazut 2 zile.
irinel007
Site-ul tau poate avea mai multe motive pentru care oscileaza asa. Daca esti proprietarul incearca sa vorbesti cu omul care iti face SEO sa se uite peste IBL-uri, webmaster tools ajuta mult iarasi... Cel putin in momentul de fata nu mai esti indexat in gugal deloc: site:yry.ro - Google Search
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)