si la mine e o nebunie cu backlinkurile. desi am mai multe decat cei din fata mea... de pe pozitia 3 la un anumit tag am ajuns pe pozitia 3 pe pagina 2. bai frate nu inteleg ce are google asta cu mine.
si la mine e o nebunie cu backlinkurile. desi am mai multe decat cei din fata mea... de pe pozitia 3 la un anumit tag am ajuns pe pozitia 3 pe pagina 2. bai frate nu inteleg ce are google asta cu mine.
Eu cred ca sunt ceva variatii la nenea Google, eu am schimbari de pozitie spectaculoase.
Mi se intampla o ciudatenie si la o pagina care nu reuseasca sa ajunga in primii 10 la un cuvant la care concurenta nu este asa grozava si sunt depasit de pagini fara relevanta in care nu era cuvantul cheie respectiv decat o singura data, fara back link si altele de genul asta, de fapt timp de vreo 3-4 luni sa mentinut in paginile 5-6, pagina era in top pe cuvinte care nu ma interesau in mod deosebit, capatase PR mai mare decat indexul, etc.
Acum fara sa ami fac nimic a inceput sa urce usor cate 1 loc la 2 zile, deja sunt in pozitia 14. Poate e ceea ce spuneai ca link-urile au efect intarziat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
pe romania e o nebunie. uneori nici dupa o luna nu imi apar backlinkuri destul de importante...
sia revenit nea google. cel putin la mine . de acuma up si mai sus :X
La o cautare importanta cu o competitie de 6 milioane, un site este indexat "Account suspended" de 2 saptamani si apare pe pozitia 10,11
Ce sa mai inteleg ca eu de pe pozitia 2, am coborat pe pozitia 24 dupa update-ul de pr Desi mi-au crescut backlinkurile si am adaugat in sectiunea aia continut nou si bun.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)