Eu vad chestie cu 0 posts cand sunt nelogat pe site. Cand sunt logat imi spune cate posturi am in loc de 0.
Eu vad chestie cu 0 posts cand sunt nelogat pe site. Cand sunt logat imi spune cate posturi am in loc de 0.
E o optiune noua pusa de Cristian. Ar fi trebuit sa faca un anunt pe forum....o sa il faca..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Incepand de astazi:
- Conturile duplicat se vor detecta automat. Dupa IP, username, e-mail si cookie-uri. Nu ai cum sa trisezi. Ai user duplicat, noi vom sti.
- In prima pagina a forum-ului avem si sectiune cu userii care au vizitat forum-ul in ultimele 24 de ore (nu doar in ultimele 15 minute).
- Nu poti vedea atasamentele sau nu pot atasa nimic unui post daca nu ai minim 10 post-uri.
- Nu poti vedea link-urile din forum daca nu ai minim 5 post-uri. Nu poti scrie link-uri daca nu ai minim 10 post-uri.
- Nu poti trimite mesaje sau e-mail-uri altor membrii (in afara de administratori si moderatori) daca nu ai minim 5 post-uri.
Succes.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
O implicatie ar fi ca numai userii logati si care intrunesc numarul minim de postari pot vedea linkurile. Userii nelogati (simplii surferi) si crawlerele nu?
Later edit: pana am postat se facuse noul thread - cel cu anuntul, eventual se poate muta acolo...
Ultima modificare făcută de c_n_m; 24th October 2006 la 00:30.
Este bine este ca ne obligati sa ne inregistram pe mine si pe cei la fel ca mine, care doar citeam forumul, fara sa fim activi. Pe de alta parte, cei care vor intra pe forum din cautari pe google sau altceva... vor inchide destul de repede pagina. Nu cred ca sunt multi cei care se vor inregistra pe seopedia in speranta ca in spatele textului "To view links in this forum your post count must be 5 or greater. Your post count is 0 momentarily." se gaseste ce vor ei.
Daca tot ai stat in umbra si beneficiezi de toate experienta altora, acum te oftici ca trebuie sa te inregistrezi ? Ce fel de comportament e asta ?
PS: Bine ai venit.
Am creat si o categorie de Feed-uri RSS din Romania.
Momentan sunt 6 feed-uri. O sa fie maxim 20-30 cu timpul.
Stiu ca au aparut multe posturi acolo, insa este pentru ca le-am parsat pe toate acum. Incepand de azi incolo, probabil ca or sa fie 3-4 pe zi, in functie de ce continut scriu posesorii.
Puteti da Quick Links / Mark forums read pt moment.
Edit: Am lasat si link-urile vizibile pentru oricine acum.
Cristi, chestia cu linkurile e cam aiurea (nu le pot vedea daca nu sunt logat).
Pe calculatorul de acasa am selectat remember me, fire foxu' oricum imi tine minte parolele si nu mai pierd timpul cu logarea.
Insa mai intru pe forum si de la servici, iar pe acel calculator intra mai multe persoane si cand intru si vreau sa citesc ce mai e nou sunt obligat sa fiu logat ca sa citesc normal un post ce contine linkuri.
E ca la siturile alea la care daca nu te inregistrezi, nu vezi nimic. Nu-mi place.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)