Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Topic inchis pe un motiv aiurea ....

dragoserv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    45
    Posturi
    237
    Putere Rep
    36

Implicit Topic inchis pe un motiv aiurea ....

Am si eu o nelamurire :
    Topicul meu Nu am vizite din google a fost inchis de catre Cristian pe motiv ca deja sa discutat foarte mult de domeniul auto. Daca pe mine asta ma intereseaza cum ii intereseaza pe altii adsense sau tot felul de domenii din internet asta nu inseamna ca am discutat prea mult de domeniul auto.
    Eu nu cred ca e o regula ca un anumit domeniu trebuie abordat mai mult iar altul mai putin sau daca este va rog sa mi-o aratati si mie.
    Am intrebat acolo de un site la care chiar nu stiu ce sa-i fac, nu are absolut nici o legatura cu alt topic de-al meu, decat domeniu care este auto si care pe unii de aici poate ii deranjeaza...eu alt motiv nu vad...
    Repet de site-ul anunturi-auto-moto.ro nu am discutat in nici un topic, chiar sa nu am dreptul cu acest site la studii de caz?
    Daca eu si inca 10 prieteni am avea 20 de site-uri de domeniul imobiliar si fiecare ar cere un studiu de caz la cel de al 10 lea prieten i s-ar inchide topicul ca deja sa discutat destul de acest domeniu?
    As vrea si eu niste explicatii daca se poate si daca nu sunt prea indiscret domnule Cristian, dar ceva concret...
    Numai bine!
    Ultima modificare făcută de dragoserv; 21st November 2006 la 01:12.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei
    Eu zic ca s-au cerut destule spe' mii de studii de caz pe auto Dragos.
    Omul a explicat clar: pe unde apuci sa intri ai prostul obicei de a face si reface multe topicuri despre site-urile tale (2 la numar) in care receri sa ti se dea informatii legate despre o posibila optimizare a site-urilor tale.

E deranjant, eu luasem atitudine mai devreme despre chestia asta.

Stim ca ai site-uri de auto, stim ca ai probleme cu ele, stim ca o promovare nu strica..dar totusi...

ps: poti incepe cu amenintarile si alte prostii, cum a fost si cazul meu...iar pe Cristian il poti da in judecata ptr. asta.

Comunitatea asta nu e un serviciu public de promovare, ci o comunitate care incearca sa educe sau sa ajute..asa cum poate.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    45
    Posturi
    237
    Putere Rep
    36

Implicit

Bun eu am inteles ca nu este nimeni obligat aici sa dea sfaturi, cu amenintari nu am de ce sa incep ca aici suntem pe net pana la urma...suntem "zmei" pe tastatura...
    Eu am deschis acel topic despre un site de al meu nou despre care nu sa discutat niciodata pana acum, chiar trebuia inchis acel topic care era despre un subiect mai ciudat putin sau cel putin asa mi se pare mie (adica am optimizat toate celelalte site-uri ale mele,merg bine iar la site-ul asta aceeasi tehnica si nu vrea deloc)
    In fine...problema e ca acel topic daca nu era inchis poate mai imi spunea si mie unu altu cate ceva ce i-as putea face....dar e o problema cu domeniul auto si punct.
    Stiti ce sunt curios ? daca maine apare cineva cu un site auto si cere un sfat ii inchideti topicul ca deja a discutat dragoserv la greu de acest subiect?

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    885
    Putere Rep
    38

Implicit

Probabil cand o sa vina altii cu intrebari pentru al tzaspelea site despre acelasi subiect, o sa intelegi. Probabil s-au saturat sa raspunda intrebarilor despre aceasi nisa. Nu mai e nici un chalenge

Acum, revenind la lucruri serioase, o recomandare: incearca sa "portezi" sfaturile de la un site la altul. Pentru ca vorba aia, slujba nu se tine de 2 ori. Cauta in forum, analizeaza fiecare studiu de caz, si urmareste ce anume iti lipseste. Nimeni nu-ti va "vinde" secretul atingerii unui anumit numar de vizitatori unici pe zi. In general, aici se dau sfaturi de suprafata. Ca sa atingi un anumit nivel, ai de muncit, cum probabil ai facut in cazul site-urilor care au atins un anumit trafic. Nu-ti iese cu un site nou? Mai incearca. Daca tot intrebi la infinit, risti sa plictisesti, si sa te ia lumea la misto. Imi pare rau ca ti-o spun, dar situatia mi se pare usor ridicola. Si nu cred ca are Cristian sau altcineva ceva cu tine.

Si acuma, ca sa nu zici ca si eu sunt impotriva ta, uite cateva recomandari:
    1. Ai o gramada de meta tag-uri care sunt in plus. Get rid of them
    2. Ai un dropdown cu modelele de masini, incearca sa transformi totul intr-un meniu CSS.
    3. ALT-urile la imaginile anunturilor sunt cam lungi. Poti ajunge sa ai o usoara penalizare pentru asta
    4. Faptul ca ai 10 anunturi pe pagina, si 8 sunt exact aceasi poza, nu te ajuta foarte mult. Poti incerca un url_rewriting pentru imagini. Am obtinut recent rezultate remarcabile cu asa ceva. Incearca sa implementezi un mecanism din asta, si o sa vezi ca nu o sa iti para rau. Mai ales in domeniul auto. Ai grija totusi sa nu cazi in extrema cealalta si sa faci spam.
    5. Faptul ca majoritatea link-urilor sunt spre alt site de-al tau, de pe acelasi IP, nu te ajuta deloc. Ba chiar iti dauneaza big time.

Pe masura ce ma uit mai mult la site-ul tau, imi dau seama ca indeplinesti o gramada de criterii ce iti pot atrage penalizari. Mai trebuie sa lucrezi la content si structura. In momentul de fata, site-ul tau e doar un "catel" al unui alt site, si Google s-ar putea sa nu aprecieze asta.

Acum, revenind la multitudinea de site-uri pe care le ai. Concentreaza-te asupra unuia, si lucreaza serios la el. Cu 10 site-uri in acelasi domeniu s-ar putea sa te trezesti ca nu-ti aduce nici unul traficul dorit. Investeste-ti timpul si efortul intr-un singur site. Altfel lumea o sa zica "Iarasi asta?" si o sa evite oricare din cele 10 site-uri.

Sper sa nu interpretezi gresit ceea ce am scris, si sa incerci sa urmezi macar o parte din ceea ce ti-am sugerat.

Bafta.
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de dragoserv Vezi Post
    Stiti ce sunt curios ? daca maine apare cineva cu un site auto si cere un sfat ii inchideti topicul ca deja a discutat dragoserv la greu de acest subiect?
    Asta era si ideea: defapt e o conspiratie (care a inceput pe softpedia) in care a intrat si Cristian acum.

Raspunsul la intrebarea ta: Nu. Pentru ca astfel dragoserv nu ar avea ce sa mai zica pe forum despre oamenii care inchid topicuri fara rost..

Acum varianta serioasa: dragoserv incerca in infuzie cu maturizare. Nu chiar toti au grija ta....oricat ai vrea tu.

Succese.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    45
    Posturi
    237
    Putere Rep
    36

Implicit

Multumesc mult Ciprian Sorlea de sfaturi, sa stii ca deja m-au pus pe ganduri...o sa incerc sa fac la site ceea ce mi-ai zis si o sa vedem si rezultatele.
    Inca o data Thank You

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Motiv de banare
    De Marius Mailat în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 1st September 2009, 19:43
  2. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54
  3. Motiv Ban !
    De hellmaster în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1