Am si eu o nelamurire :
Topicul meu Nu am vizite din google a fost inchis de catre Cristian pe motiv ca deja sa discutat foarte mult de domeniul auto. Daca pe mine asta ma intereseaza cum ii intereseaza pe altii adsense sau tot felul de domenii din internet asta nu inseamna ca am discutat prea mult de domeniul auto.
Eu nu cred ca e o regula ca un anumit domeniu trebuie abordat mai mult iar altul mai putin sau daca este va rog sa mi-o aratati si mie.
Am intrebat acolo de un site la care chiar nu stiu ce sa-i fac, nu are absolut nici o legatura cu alt topic de-al meu, decat domeniu care este auto si care pe unii de aici poate ii deranjeaza...eu alt motiv nu vad...
Repet de site-ul anunturi-auto-moto.ro nu am discutat in nici un topic, chiar sa nu am dreptul cu acest site la studii de caz?
Daca eu si inca 10 prieteni am avea 20 de site-uri de domeniul imobiliar si fiecare ar cere un studiu de caz la cel de al 10 lea prieten i s-ar inchide topicul ca deja sa discutat destul de acest domeniu?
As vrea si eu niste explicatii daca se poate si daca nu sunt prea indiscret domnule Cristian, dar ceva concret...
Numai bine!