Citat Postat în original de haos Vezi Post
@cristi - ai dreptate, sute de vizitatori ajung la mine cautand "cancan" sau "cancan.ro"
@nic - extensia .ws undeva la baza este un sistem mlm, dar nu asta m-a interesat ci faptul ca a fost mediatizata iar celelalte extensii erau luate. siteul este hostat in america probabil de aceea ti se incarca mai greu.

In concluzie vad ca s-au creat 2 tabere: cei care cred ca poti sa te lupti cu gigantii si cei care nu cred.
Pai nu, poti sa te bati si sa le iei fata prin seo pe keywordul stiri, si pe inca 2-3 mai generale, dar nu o sa le iei fata la trafic doar cu atat.

Romanul in general, si nu doar el cauta brandu, si folosesc google nu sa caute, ci pt orice actiune o au pe internet. De exemplu, aveam mai demult un site de videoclipuri si alte porcarii, si aveam vizite in prostie pe cautari ca: videoclipuri youtube sau mtv videoclipuri. Deasemenea, pe site-ul de pariuri am vizite pentru cautarea Astra pariuri, care teoretic n-ar avea nicio legatura cu pariuri online.
Vazusem un top cu cele mai populare cautare din lume, si in top 50 am gasit keyworduri ca imdb.com youtube.com facebook.com hi5.com si asa mai departe, si poate erau cel putin 30% din top 50 doar cautari dupa branduri, care de fapt ar tb sa fie vizite directe.
Inca e destula lume care nu e familiarizata cu notiunea de browser si notiunea de motor de cautare.