si probabil daca e cu plata are un pr cel putin 6 , eu oricum n-am da banii pe asa ceva.
si probabil daca e cu plata are un pr cel putin 6 , eu oricum n-am da banii pe asa ceva.
:)
Se ofera in general si o pozitie in pagina mai avantajoasa in comparatie cu site-urile inscrise gratuit.
Si cum in general pretul nu este chiar asa mare si isi poate permite oricine sa plateasca o inscriere cu cativa euro, eu sunt de parere ca merita.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
PR 6 !? Uita-te cate astfel de directoare exista in Romania, doar vreo 4 - 6 si din acestea mai bine de jumatate dun transfera PR fiind de generatie veche... (in directorul propriu zis nu stiu daca PR-ul e chiar 6, ci doar in index aceste site-uri fiind de fapt portaluri)...
singurul director platit care merita este Yahoo!
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Si eu cred ca yahoo este singurul director pentru care merita sa platesti !
EU nu as da bani ca sa-mi inscriu siteul in director si nici nu cred ca se merita !
Buun !!! Eu nu sunt nici PRO, nici CONTRA directoarelor platite, insa atat timp cat X-ulescu (fie ca e o persoana sau firma cu veleitati SEO) solicita o suma de cel putin 100 de euro pentru a inscrie site-ul manual in 400 directoare romanesti nu poti sa nu nu-ti doresti si tu partea ta de cativa centi pentru fiecare site inscris... adica eu ofer directorul cu inscrieri gratuite si vin "baietii destepti" si fac bani pe spinarea mea...
Iarta-ma dar aici seamana putin cu capra vecinului... Inseamna ca te-ai orientat mai putin bine... si in loc sa faci un director mai bine te ocupai cu inscrierea in directoare...
Nu are nici o importanta faptul ca unii stiu sa faca bani din ... nimic, iar altii muncesc si isi ofera produsul muncii lor gratuit! Intotdeauna a fost si va fi asa...
Tu, ca si director platit, trebuie sa percepi o taxa pentru ceea ce oferi tu, nu pentru simplu fapt ca cineva stie cum sa ia bani de la altcineva ca sa ii inscrie site-ul in directoare...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)