si scuze.... de atata blabla
si scuze.... de atata blabla
Eu vorbeam de lista, tu insa intorci directia dupa cum vrei.
Eu tia-m dat o lista de 22 stricate ca exemplu, doresti sa iti dau o lista de 100 stricate (fiindca numarul celor stricate este mai mare decat crezi)? O pot da insa ar insemna sa iti fac tie treaba, si sa iti dau directoarele din lista care eu le-am scos deja sau care nu sunt bune.chiar daca nu merg 11 pagini din 600.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Nu va mai certati pentru drepturile de autor asupra unei liste de directoare web romanesti ca uite vin si eu cu cea mai completa lista a mea de directoare web si sa vad daca ma contrazice cineva Directoare Web Romanesti
Si mai am cateva obiectiuni pentru amblele tabere :
- pentru @mmariusel am un respect deosebit pentru ca e veteran pe aici pe seopedia si stiu ce poate;
- @gotic esti cam repezit, dupa numai 20 de posturi din care jumatate pe postul acesta ai aere de autoritate in materie de directoare web (vezi ca ti-a scapat 2 din directoarele web pe care le administrez);
- in toate listele gasesc site-uri care sunt pseudo-directoare, pentru numele lui Dumnezeu nu-mi serviti top66, top99, top 300 sau topXX ca fiind directoare...
As vrea sa adaug si eu un director web romanesc => promovare-site.net
M-a scarbit o faza aseara.
Ar trebui alcatuita o lista cu directoarele care fac acest lucru, astfel incat lumea sa nu se mai inscrie in ele.
Am cautat dupa un site al meu sa vad ce mai zice d-l gogu de el, bag eu frumos www.site.ro si ma uit pe prima pagina...toate bune si frumoase, ajung la pozitia 10 de pe prima pagina si ce sa vad?
htttp//www.site.ro Componente calculatoare si sisteme complete Cele mai mici preturi la: componente, pc, calculatoare, placi de baza, placi video, ...
Cum asa ceva? cand el nu are nici o treaba cu acestea?
Vi se pare ok sa te inscrii intr-un dir si tu sa apari in google ca vinzi avioane de la nasa, pe cand tu nu vinzi decat flori ?
Astept cu interes parerile voastre.
PS: daca am gresit unde am postat va rog sa mutati postul.
o si buna,
PC
Daca siteul intradevar este de flori dar il gasesti si dupa calculatoare sau alte prostii il poti raporta la google: Report a Spam Result
O zi buna,
gotic
Sa fac asta ar insemna (daca cei de acolo ar face ceva) sa-mi pun lumea'n cap.
Apoi ar trebui sa fac 10-20 de raportari.
Oricum am sa ma apuc de aceasta lista.
E culmea, iti cauti site-ul pe google, il gasesti si vezi la descriere (ca cei care fac dir-ul au alte intentii) componente pc sau cu totul si cu totul altceva.
Daca te uitai la linkul pe care l-am postat mai sus vedeai ca nu iti cere nici un fel de informatii despre tine. Sunt doar campurile necesare legate de siteul incriminat. Din experienta, cei de la google nu scot un site din cautari doar daca trimite cineva un mesaj. Dar daca trimiti tu astazi si vor mai fi si altii o sa dispara cu siguranta.Si poate sa fie exclus pentru totdeauna din motoarele de cautare (depinde de cat de grava este problema).
Totul este sa ai dreptate in mesajul tau.
si mai este si asta: SEO Bugz Tool
un......
NU INTRATI PE EL!! NU FOLOSITI PROGRAMELELE LUI!!!
Link-urile sunt nofollow!!!!!
"Creat de "respectabilul" Razvan Girmacea, care intre timp incearca sa iti curete numele de spamer. Nu o spun eu, ci altii.
Smecheria cu site-ul asta e cam asa: te duci, iti verifici sit-eul cu un tool fantastic, iar el pastreaza datele si le aduna..publicandu-le. Link-urile catre site-uri sint cu nofollow, de asta el iese la cautari inaintea proprietarilor de site-uri sau pe prima pagina pe google.com la unele cautari." (citat by krumel)
Stiu ca nu este o discutie despre dir-uri daca considerati ca trebuie mutat sau sters topicul va rog sa o faceti (stergadu-l nu ajutati cu nimic.)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)