Pagina 12 din 17 PrimulPrimul ... 21011121314 ... UltimulUltimul
Rezultate 111 la 120 din 166

Subiect: Directoare romanesti - Discutii generale

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Exact, actualizarea listei ia mult timp.
    Cel putin underclick e in "ograda" mea, dar probabil fiecare director are povestea lui.
    De asta preferam ceva dinamic, cu posibilitati de selectie, review...
    Tot e bine ca se lucreaza la asa ceva.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

gotic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post

Lista ta este copie la toate listele de pe net (incluzando) pe a mea. Problema ca in afara de lista mea, putine sunt actualizate odata la cateva vile. Cuvintele cum ca sun verifcate de voi e falsa, lista contine directoare care sunt de MUUULT moarte. Uite asa luat din notitele mele cateva exemple legate de "lista ceea mai completa" originala care o propui:
    Multumesc pentru parere mmariusel.

Lista am construit-o in felul urmator: am adunat tot felul de alte liste de pe web dupa care am verificat fiecare site manual sa vedem daca functioneaza. Odata ce am facut o lista de cateva sute de directoare am cautat in google "directoar web" si am adaugat tot ce nu aveam in acea lista (peste 200 de directoare). Cand spun ca le-am verificat, inseamna ca am verficiat functionalitatea lor si am actualizat PR-ul nu am avut timp sa adaugam la toate si pagina de inscriere dar o sa o facem pe masura ce folosim lista.

Pot sa iti spun 100% ca nu am copiat nimic de la tine. Mie personal imi pare destul de greoi modul de lucru al programului tau, cu atat mai mult sa copii ceva de la tine. Trecand peste critica este un program reusit pentru care te felicit.
    In alta ordine de idei, nu vreau sa concurez cu tine si cu nimeni altcineva.
    Imi place sa construiesc lucruri utile pentru mine iar daca le pot imparti si cu voi, cu atat mai bine. Piata romaneasca este muuuult prea mare si avem toti suficient de mult de munca. Mai avem mult pana sa avem concurenta in Romania.

Revenind la lista mea de directoare web, pot sa iti spun ca am inceput sa verificam fiecare site manual in ceea ce priveste pagina de inscriere, daca transfera PR, cer cont sau linkback.

In orice caz, eu si colegii mei folosim zilnic aceasta lista si o sa facem updateuri pe masura ce observam neconcordante. Toate verificarile le facem manual.

O zi excelenta,
    gotic

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Pai daca le verificati manual cum se face ca din lista de 600 cel putin 150 sunt in lista mea de directoare moarte? Ceea ce ai facut tu e sa compilezi o lista din cele existente si le-ai pus pe site. Bravo tie. Insa nu imi spune ca e verificata cand eu ti-am dat mai sus nu 1 exemplu si peste 20 (si am si altele) , directoare care sunt moarte de jumate de an

Citat Postat în original de gotic Vezi Post
    Toate verificarile le facem manual.
    Deci hai sa fim sinceri pana la urma, e o lista care e concatenarea la celelalte liste. Insa verificata nici gand, manual nici atat. Nu stiu cum faceti voi verificarile dar procentul de directoare moarte e imens.
    Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 31st January 2008 la 14:36.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

cea mai completa si utila lista este a lui mmariusel
    avand in vedere ca este actualizata periodic nu vad rostul alteia

ps: gotic n-am nimic cu tine

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

mmariusel,
    Se pare ca nu m-am facut inteles. Cand am facut lista am adunat din google si de prin alte parti directoare. Am verificat daca se deschide o pagina acolo si ce PR are si am introdus-o in lista noastra. In momentul de fata am inceput sa facem inscrieri si luam la puricat fiecare director.

Daca la siteurile de mai jos numai functioneaza pagina de inregistrare inseamna ca inca nu am reusit sa o verificam. Dar te asigur ca o sa o facem in cel mai scurt timp pentru ca le verficam in continuare.

Pe de alta parte se pare ca nici tu nu esti foarte bine informat pentru ca ai dreptate la doar jumatate din greselile remarcate. Nu vreau sa critic lista ta de directoare, dar stii si tu ca nici a ta nu este perfecta 

LA-START.RO - ziare, horoscop, revista presei, vremea, anunturi, telefoane - siteul functioneaza dar nu le merge pagina de adaugare
    Director Web. Adauga site-ul tau aici siteul functioneaza dar nu le merge pagina de adaugare
    Anunturi auto - vanzari si cumparari masini second hand - Anunt-Auto.ro functioneaza dar momentan poti adauga doar anunturi
    bazzar.apropo.ro/ - asa este, este de anunturi
    http://cauta.rosite.ro/ - cand l-am introdus noi functiona, iti dai seama ca nu putem verifica fiecare director zilnic 
    portal.adstart.ro poti adauga la adresa: CoolPortal - Cel mai coolportal de pe net !
    director.domedia.ro – este bine de stiut, in orice caz mi-e nu mi-a raportat nimic antivirusul, dar o sa mai verific informatia
    director247.lx.ro – siteul functioneaza dar nu merge pagina de adaugare
    fotografx.3x.ro – te poti inregistra la ei ca sa iti prezinti lucrarile, eu cred ca il putem trata ca si director FOTOGRAFx.3x.ro - ĂŽnregistrare utilizator
    Free Web Directory Site - Links Directory accepta siteuri romanesti si descriere in limba romana, poti verifica prin cautarea unor cuvinte in Ro: gazduire, anunturi etc
    imobiliare.ro - portalul de anunturi imobiliare #1 din Romania asa este, este un site mai mult de anunturi
    jocuri.itbox.ro – au si o zona de anunturi dar nu se poate numi director, sunt de acord cu tine
    Pagina de start - PHANTOMs Forum intradevar nu este prea reusit, dar este director
    titanse.3x.ro – ai dreptate
    webdirectory.hi24.ro – ai dreptate, la prima vedere pare un director separat
    1stdirectory.uv.ro – intradevar nu merge zona de adaugare, dar arata ca un director 
    adbanner.ro – functioneaza foarte bine dar este mai mult un site de bannerexchange. Daca te duci la “cauta” si tastezi o litera o sa vezi ca iti returneazza siteurile corespunzatoare ca un director web dar esti fortat sa pui un banner pe siteul tau ca sa te accepte.
    afacerimedicale.ro – functioneaza foarte bine, din pacate inregistrarea se face prin trimiterea informatiilor la o adresa de e-mail. Directorul face si transfer de PR, pagina de inscriere este: Adauga Banca Leasing
    apropo.ro – poti pune anunturi pe el, intradevar nu este director
    blogs-collection.com are sectiune de limba romana si accepta orice fel de siteuri: take a look: Romania Blogs Directory
    bucharest-guide.ro este un fel de director, te poti inscrie daca trimiti mesaj la ei
    business-cream.ro – ai dreptate

Consider discutia asta cat se poate de constructiva. Noi o sa facem modificarile de rigoare la noi si iti multumesc pentru parerei.

Autotrafic – nici nu se pune problema sa aiba cineva ceva cu altcineva si nici nu comentez daca este mai buna sau mai proasta o lista sau alta.

Eu doar incerc sa fac o lista utila. Asta vor decide cei care o vor folosi daca este utila sau nu.

In rest toate bune si daca mai sunt alte critici le primesc, cu placere.

O zi excelenta.
    gotic
    Ultima modificare făcută de gotic; 31st January 2008 la 15:52.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

scuze... a fost luat mesajul de doua ori......
    Ultima modificare făcută de gotic; 31st January 2008 la 15:50.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Gotic eu am spus clar ca afirmatiile tale sunt facute sa ne insele:

1. "Am creeat o lista cu peste 600 de directoare romanesti, verificate"
    In primul rand nu ai creeat-o, ai copiat lista. In al doilea rand nu este verifcata.

2. Iar din burta nu este nici un director, ne-au luat cateva zile sa le verificam si acum le folosim
    Pai acum 3 posturi spuneai ca vo luat cateva zile sa le verificati. In postul de mai sus ai intors ca defapt e o lista neverifcata care pe parcurs o sa o verificati.

Concluzia mea, nu sari cu afirmatii fiindca lista ta e o lista neverificata, pusa sus ca si compilatie la alte liste. Insa o lista cu directoare care nu mai sus de 6 luni, deci argumentele cu verificarea pica.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Gotic eu am spus clar ca afirmatiile tale sunt facute sa ne insele:

1. "Am creeat o lista cu peste 600 de directoare romanesti, verificate"
    In primul rand nu ai creeat-o, ai copiat lista. In al doilea rand nu este verifcata.

2. Iar din burta nu este nici un director, ne-au luat cateva zile sa le verificam si acum le folosim
    Pai acum 3 posturi spuneai ca vo luat cateva zile sa le verificati. In postul de mai sus ai intors ca defapt e o lista neverifcata care pe parcurs o sa o verificati.
    mmariusel
    imi face placere sa dezbat cu tine.
    Ideea este simpla si cu riscul de a ma repeta iti mai explic odata:

Lista a fost construita compiland diverse alte liste (60%) (nu am folosit de la tine nimic, daca ne vedem iti pot arata si listele compilate ) iar diferenta a fost culeasa direct din google. Nu cred ca poti afirma ca am copiat-o pentru ca numai are nimeni o lista de directoare web atat de mare pe de o parte, iar directoarele utilizate sunt culese fie de pe forumuri fie de la prieteni care au avut incepute astfel de liste. Asa ca pot spune ca am creeat o lista noua la care am muncit destul si inca o facem.

Deasemeni, toate directoarele au fost verificate in felul urmator: am deschis fiecare director am vazut ca functioneaza pagina, ce PR are si l-am adaugat in lista daca functiona. In concluzie, nu este nici unul din burta. Si DA, ne-a luat ceva timp sa facem aceasta prima verificare.

In acest moment ne-am apucat sa folosim lista pentru inscrierile noastre si o sa facem update la fiecare amanunt care este trecut acolo pe masura ce le utilizam si le stergem pe cele care nu functioneaza cum trebuie sau cele propuse de tine care intradevar au erori.

Imi pare rau ca esti asa vehement la adresa mea, dar cred ca am fost cat se poate de sincer si de clar si nu este necesar sa pui la indoiala afirmatiile mele pentru ca le poate verifica oricine doreste, lista este cat se poate de la vedere.

Iti multumesc inca odata pentru pareri. Din punctul meu de vedere sunt constructive si le putem dezbate impreuna la o bere, chiar mi-ar face placere. Cred ca este un domeniu in care avem ce discuta.

O zi excelenta,
    gotic
    Ultima modificare făcută de gotic; 31st January 2008 la 17:21.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Lista este copiata, directoarele sunt verificate :"m deschis fiecare director am vazut ca functioneaza pagina, ce PR are si l-am adaugat in lista".

Hai sa iti spun eu cum verific un director:
    1. vad ca merge pagina
    2. vad ca este director
    3. inscriu o pagina REALA in director

Voi ati sarit peste pasul 2 si 3 deci ati ajuns la o lista cu NUME de directoare.

Nu cred ca poti afirma ca am copiat-o pentru ca numai are nimeni o lista de directoare web.
    In Website Submitter sunt 581 si in queue sunt 240 de directoare introduse prin forumularul de inscriere. Deci crede-ma ca nu vorbesc tampenii.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    64
    Putere Rep
    0

Smile

Te inteleg ca doresti sa iti vinzi produsul si iti respect foarte mult munca. Ar fi bine sa faci si tu la fel cu cei din jurul tau.
    Treaba cu copiatul pica din start din cauza numarului de directoare, adica peste 600 si creste chiar daca le voi scoate pe cele incriminate. Originala nu are cum sa fie lista, pentru ca directoarele astea sunt publice pe www-ul romanesc si le poate trece oricine in lista lui, nu am de unde sa nascocesc eu altele noi.

Restul ramane la aprecierea utilizatorilor.

Nu o sa intru in dezbateri legate de produsul tau pentru ca ar insemna sa iti fac jocul si crede-ma se pot spune destule. In general ar fi bine sa iti imbunatatesti produsul nu sa le cauti la altii defectele, parerea mea este ca ai cam exagerat cu aprecierile. Lista mea nu este o alternativa la produsul tau, nici pe departe, pentru ca utilizarea ei este complet gratuita, chiar daca nu merg 11 pagini din 600.

Dar, cum spuneam sa ii lasam pe utilizatori sa decida ce este bun si ce este rau.

Cu respect,
    Gabi Dulan

P.S. Momentan este cea mai mare lista de directoare web romanesti. Peste 600>
    Ultima modificare făcută de gotic; 31st January 2008 la 18:45.

Pagina 12 din 17 PrimulPrimul ... 21011121314 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Discutii privind calitatea materialelor SEO romanesti
    De Krumel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 6th April 2010, 12:37
  2. 100 directoare romanesti
    De Addsite în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 20th July 2009, 01:49
  3. Top directoare web romanesti
    De mike07 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 25th May 2008, 10:41
  4. Lista directoare romanesti !
    De Lungu în forumul Directoare romanesti