Si daca te cauta concurenta folosind site-ul asta ce te faci ?!
LISTA cu dir-uri ro in care nu merita sa-ti inscrii site-ul:
director-web.w5.ro
linkpedia.ro
topzone.ro
director-web.phg.ro
linkpedia.ro
seobugz.com
de ce spui ca nu merita?
merci,
gotic
Ai un site inscris in acele directoare? Verifica pe google ca sa vezi cum esti promovat.
conteaza prea putin cum iti creeaza ei metatagurile in pagina ta de descriere. Ar fi important daca ar oferi transfer de PR dar directoarele astea, ca multe altele sunt de umpltura.
Din ce am inteles, google vede si linkurile indirecte si le noteaza, chiar si yahoo. Nu stiu cat de mult pot conta, dar sigur nu dauneaza.
In alta ordine de idei, cand te inscrii in directoare scopul tau este ca vizitatorii targhetati sa gaseasca direct siteul tau, nu prin intermediari.
In fine, nu cred ca pot fi de acord cu tine, dar iti respect parerea.
P.S. Nu am nici cea mai mica legatura cu directoarele mentionate.
Atasat acestui post exista o lista de dir in care nu merita sa-ti inscrii site-ul.
o zi buna,
PC
Iata cum incearca unii sa fenteze cererile de link back ale directoarelor.
Backlinks Home
... interesant nimic de zis... adica site-ul lor sa apara undeva intr-o categorie indexabila de motoarele de cautare dar back-link-ul tau sa nu-l gaseasca nici CIA...
Vezi ca e si adsmarty pe acolo..
Vezi, d-aia prefer sa nu cer link inapoi, daca vrea omu' sa puna, ok, daca nu, nu ... Evident 99.99% nu pun nici un link inapoi, ca asa stiu romanii sa intoarca un favor, dar...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Directoarele se mulţumesc cu un link pe o pagină precum aia sau nu cumva vor link chiar pe prima pagină?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)