lista-directoare.info
lista-directoare.info
Echipamente de fotbal ieftine Echipamente de fotbal magazin online - Echipamente de fotbal Echipamente de fotbal
se pare ca la oferta aia de preturi, ai omis sa specifici ca directoarele sunt identice ca structura si design (doar o culoare este schimbata de la unul la altul) iar baza de date, cum spuneam, comuna la cele 100 de site-uri. Nu stiu cat ajuta un link din ele, dar cu siguranta tinde spre 0..
lol ce bataie de joc ... numai sa schimbi culorile stii?nimic altceva?
sunteti prea ........ ca sa stiti ceva!!!!!!
Echipamente de fotbal ieftine Echipamente de fotbal magazin online - Echipamente de fotbal Echipamente de fotbal
nu inteleg cei cu subintelesul asta, dar atunci cand faci public asa ceva, si mai ales intr-o comunitate care cunoaste anumite lucruri, de ce nu esti pregatit sa primesti criticile / laudele ? raspunsul tau, pe masura calitatii 'directoarelor' tale. dezamagitor...
da ce sariti asa? cand o sa aveti si voi situri tari , atunci sa vorbiti de altii, si ce e asa dezamagitor, sunt mii de directoare, conteaza designu la un director web? habar aveti ce conteaza la un director.... asa ca va rog frumos, eu am postat pt cine vrea sa-si inscrie siturile in directoare.
alea sunt situri tari?scuza-ma dar te dai prea mare...
bine, sa lasam design-ul, dar acelasi continut si acelasi ip( mai mult ca sigur ),nu te duce cu gandu la o mare penalizare G? aici nu am inteles ce e cu reactia ta..
pentru informatia ta, ipurile sunt unice pentru fiecare domeniu continutul este aproape la fel, ce vrei sa fac sa schimb eu descrierile la situri? daca lumea baga la fel in sute de directoare!!!
sa fim seriosi. bazele alea de date sunt mai mult ca sigur importate de la unul la altul. insa eu mi-am spus parerea in primul post. pentru mine acest topic e close. spor la vandut de link-uri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)