Dupa ce principiu functioneaza categoria "Promovate"? Ca n-am gasit nici un doc care sa ma lamureasca.
Dupa ce principiu functioneaza categoria "Promovate"? Ca n-am gasit nici un doc care sa ma lamureasca.
pt mike : multumesc de aprecieri.
pt FireEyes : trimite-mi un PM cu site-ul refuzat.
pt Seph : sant doua directoare cu doi editori diferiti.fiecare accepta sau refuza dupa regulile proprii.
pt cr0n1cal : in momentul in care soliciti promovare pentru site-ul acceptat se deschide o pagina noua unde sant linkurile si banerele noastre care trebuiesc inserate in site-ul propus spre promovare.promovare=cap lista in categoria propusa.
Salut. ma uitam prin lista de directoare si in dreptul directory.xperts.ro este trecut PR4. Am intrat pe acel site si cu cat navighezi spre o categorie scade PR-ul. Prima pagina are intr-adevar PR 4, dar cand ajungi la o categorie (eu am intrat la comert electronic) are PR... 1.
e si normal sa scada...Postat în original de the2003s
Boingeanu Ben
off-topic (probabil): inscris si eu acum in amandoua; 'urmarim' cateva zile bune si vedem cuprocesarea foarte prompt
edit: intr-adevar, foarte prompt; deja azi a fost acceptat si inclus in ambele; felicitari; si mersi.
Ultima modificare făcută de too_night; 24th July 2006 la 18:44.
Director Amenajari Interioare
Un domeniu ce a stat nefolosit destul de mult, si-a gasit in sfarsit utilitatea. Un director web gratuit pentru site-uri din domeniul amenajarilor interioare si exterioare. La fel ca si EZStart, transmite PR, insa spre deosebire de acesta, nu necesita inegistrare () si nici nu cere backlink (pentru primele 100 site-uri inscrise). Site-ul accepta inscrierea site-ului in mai multe categorii, daca site-ul ofera servicii/produse din toate domeniile dorite.
Update:
Director Optimizare Web
Director Site-uri Romanesti
Ultima modificare făcută de Ciprian Sorlea; 14th August 2006 la 15:35.
EZStart nu cere backlink, doar inregistrare
Am inscris un site in sectiunea "amenajari exterioare" in directorul tau, dar e super greu sa distingi literele din captcha. Poate reusesti sa rezolvi problema...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)