Dupa ce principiu functioneaza categoria "Promovate"? Ca n-am gasit nici un doc care sa ma lamureasca.
Versiune printabilă
Dupa ce principiu functioneaza categoria "Promovate"? Ca n-am gasit nici un doc care sa ma lamureasca.
pt mike : multumesc de aprecieri.
pt FireEyes : trimite-mi un PM cu site-ul refuzat.
pt Seph : sant doua directoare cu doi editori diferiti.fiecare accepta sau refuza dupa regulile proprii.
pt cr0n1cal : in momentul in care soliciti promovare pentru site-ul acceptat se deschide o pagina noua unde sant linkurile si banerele noastre care trebuiesc inserate in site-ul propus spre promovare.promovare=cap lista in categoria propusa.
Salut. ma uitam prin lista de directoare si in dreptul directory.xperts.ro este trecut PR4. Am intrat pe acel site si cu cat navighezi spre o categorie scade PR-ul. Prima pagina are intr-adevar PR 4, dar cand ajungi la o categorie (eu am intrat la comert electronic) are PR... 1.
e si normal sa scada...Citat:
Postat în original de the2003s
off-topic (probabil): inscris si eu acum in amandoua; 'urmarim' cateva zile bune si vedem cu:)Citat:
procesarea foarte prompt
edit: intr-adevar, foarte prompt; deja azi a fost acceptat si inclus in ambele; felicitari; si mersi.
Easy Start
Transfera PR, necesita inregistrare.
Director Amenajari Interioare
Un domeniu ce a stat nefolosit destul de mult, si-a gasit in sfarsit utilitatea. Un director web gratuit pentru site-uri din domeniul amenajarilor interioare si exterioare. La fel ca si EZStart, transmite PR, insa spre deosebire de acesta, nu necesita inegistrare ( :) ) si nici nu cere backlink (pentru primele 100 site-uri inscrise). Site-ul accepta inscrierea site-ului in mai multe categorii, daca site-ul ofera servicii/produse din toate domeniile dorite.
Update:
Director Optimizare Web
Director Site-uri Romanesti
EZStart nu cere backlink, doar inregistrare ;)
Am inscris un site in sectiunea "amenajari exterioare" in directorul tau, dar e super greu sa distingi literele din captcha. Poate reusesti sa rezolvi problema...
De ce .eu ? Nu inteleg.