Pentru a pastra acest topic curat, va rog ca orice comentariu legat de directoarele romanesti sa fie facut aici.
Versiune printabilă
Pentru a pastra acest topic curat, va rog ca orice comentariu legat de directoarele romanesti sa fie facut aici.
mai e loc in lista ?
vroiam sa particip si eu cu doua directoare .
Normal ca e.. Tu spune-le :)
Oricum din cate ai vazut, Dan a pus si comentarii pt fiecare asa ca ... ;)
Directoare romanesti cu site-uri de calitate atent selectionate, ordonate cu grija in diverse categorii.Inscriere usoara, transfer de PR, si posibilitate de promovare a site-urilor inscrise.
Director romanesc
Director web
Cel putin asta ne propunem.Sper sa reusim.
Ar fi minunat daca ar si da PR :)
Ambele transfera PR din cate vad eu.
ops, nu stiu unde aum vazut eu link care sa nu transfere PR...
si se face si procesarea foarte prompt ;)
mie mi-au refuzat un sait, as fi curios si de ce ;)
Eu am inscris un site in amandoua. In unul l-a aprobat, in celalat nu. Funny. :D
Dupa ce principiu functioneaza categoria "Promovate"? Ca n-am gasit nici un doc care sa ma lamureasca.
pt mike : multumesc de aprecieri.
pt FireEyes : trimite-mi un PM cu site-ul refuzat.
pt Seph : sant doua directoare cu doi editori diferiti.fiecare accepta sau refuza dupa regulile proprii.
pt cr0n1cal : in momentul in care soliciti promovare pentru site-ul acceptat se deschide o pagina noua unde sant linkurile si banerele noastre care trebuiesc inserate in site-ul propus spre promovare.promovare=cap lista in categoria propusa.
Salut. ma uitam prin lista de directoare si in dreptul directory.xperts.ro este trecut PR4. Am intrat pe acel site si cu cat navighezi spre o categorie scade PR-ul. Prima pagina are intr-adevar PR 4, dar cand ajungi la o categorie (eu am intrat la comert electronic) are PR... 1.
e si normal sa scada...Citat:
Postat în original de the2003s
off-topic (probabil): inscris si eu acum in amandoua; 'urmarim' cateva zile bune si vedem cu:)Citat:
procesarea foarte prompt
edit: intr-adevar, foarte prompt; deja azi a fost acceptat si inclus in ambele; felicitari; si mersi.
Easy Start
Transfera PR, necesita inregistrare.
Director Amenajari Interioare
Un domeniu ce a stat nefolosit destul de mult, si-a gasit in sfarsit utilitatea. Un director web gratuit pentru site-uri din domeniul amenajarilor interioare si exterioare. La fel ca si EZStart, transmite PR, insa spre deosebire de acesta, nu necesita inegistrare ( :) ) si nici nu cere backlink (pentru primele 100 site-uri inscrise). Site-ul accepta inscrierea site-ului in mai multe categorii, daca site-ul ofera servicii/produse din toate domeniile dorite.
Update:
Director Optimizare Web
Director Site-uri Romanesti
EZStart nu cere backlink, doar inregistrare ;)
Am inscris un site in sectiunea "amenajari exterioare" in directorul tau, dar e super greu sa distingi literele din captcha. Poate reusesti sa rezolvi problema...
De ce .eu ? Nu inteleg.
The only one available at that time.
Cauza probabila: http://server.rotld.ro/cgi-bin/whois...-interioare.ro
Intr-adevar, baza de date initiala a fost dmoz, usor "compilata". Un urmator pas va fi cel de validare atat manuala cat si automata a site-urilor. Astfel incat sa ramana doar cele valide.
Atat partea cu back-link-ul cat si partea cu specificarea sursei, au fost sa zic asa scapari. Acum... degeaba vin cu argumente, ca fapta a fost facuta.
Anyway, merci pentru autosesizare.
TopRank.ro
- selectie atenta a site-urile trimise spre inscriere
- transfera pr
- tag-uri
- rating
cred ca eu si inca vreo 2 mai suntem pe forumul acesta fara director web.. hm
toata lumea selecteza atent link-urile, toata lumea ofera cele mai bune adrese, dar la final sa observam ca de fapt traficul e targetul, si de aici incepe balamucul.. ads peste ads..
am fost off nu?. :)
eu nu prea am nici pagini... de director web nu zic nimic.. :) nu ma gandesc pe viitor la asa ceva...
Ma intereseaza o lista cu directoare romanesti. Sugestii? Send-uri? :)Multumesc!
Cu siguranta ai vazut subiectul asta.
Da Diana, l-am vazut, dar nu aveam 10 posturi si nu aveam cum sa il iau. Am postat cateva replyuri....dar deh..am reinvitat threaduri vechi si..am primit penalizari. Oops! So... imi da si mie cineva o lista cu directoare romanesti pana fac eu 10 posturi relevante? Multumesc!
http://www.zones.ro
Are PR 2 doar pe prima pagina..
Are 10 categorii doar, si sute de site-uri in fiecare categorie. Ar trebui sa fie REcategorisit cat de curand, altfel e doar un link farm. Nu e director.
ok.go it!
as dori sa vad si eu lista cu directoare, dar din pacate nu am numarul necesar de 10 posturi... Desi sunt user vechi scriu rar, dar citesc des... Se poate aranja cumva? pentru ca nu vreau sa scriu posturi doar de dragul de a fi scrise. multumesc...
Este o regula care se aplica tuturor.
As vrea si eu lista. Insa n-am 10 posturi. daca nu ma ajuta cineva sa o obtin, pana la urma am sa "raspund" la cateva topicuri. :)
odp.ro pentru webmasteri
Transfera PR
deja s-a cam deviat de la subiect