Şi chiar dacă nu o încetineşte, după părerea mea e foarte inestetic să ai un footer plin cu bannere care mai de care către directoare. Ca să nu mai zic de pop up în care te întreabă dacă votezi siteul..
Chiar ma luase unu o data ca nu i-am promovat site, ca el vezi doamne a pus back link.
Si-l intreb unde domne. . . ?
Este si al meu pe acolo
cred ca nici un site cat de cat civilizat numai foloseste popup-uri de votare.![]()
Din punctul meu de vedere sunt bune amandoua, au PR mare si transfera PR. Din pacate se misca putintel cam incet siteurile (cel putin la mine).
pop-urile nu sunt estetice, insa foarte multi le folosesc ca sa urce in diverse clasamente. ce parere aveti sunt normale acest practici? se poate spune ca urcand intr-un clasament pe un site cu pr mare, automat vei fi mai bine vazut de google ?
Pentru astia care au directoare web romanesti: ce ar fi daca ati renunta sa mai promovati directoarele cu "transfera PR" si "URL-uri Seo Friendly".
Ptr ca multi dintre voi nu aveti URL direct spre site (si deci nu transferati PR), iar faptul ca aveti URL-uri Seo Friendly nu ajuta cu nimic.
Apoi, daca tot ati facut un director web free, lasati-l free sau adaugati ca optiune linkback sau plata.
Nu treceti direct la optiunile astea, ptr nimeni nu o sa vi-l mai bage in seama.
Apoi, aveti grija cu adresele de mail, ce faceti cu ele, multi au inceput deja sa inscrie cu emailuri unice si pot sti de unde provine spamul.
Asta, asa ca sa va ajute la imagine.![]()
Oricum Krumel directoarele fara transfer de pagarank,care obliga la crearea de conturi sau linkback dispar incetul cu incetul.Romanul economiseste si renunta la inscrierea in directoare cu plata.
De altfel conform lui lord_ice noul algoritm google de acum cateva luni penalizeaza drastic directoarele care vand linkuri.Acum directoarele nu mai sunt asa de mult cautate.Poate sa confirme si alex, proprietarul dirpedia.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)