3rd December 2010, 21:38
2 out of 2 members found this post helpful.
Ce doresti de la un traffic monitor?
Salutari. In primul rand sper ca nu am gresit categoria, daca totusi inevitabilul s-a intamplat, rog un moderator sa mute threadul la categoria unde ii este locul.
As dori aici pareri din partea voastra, in special a celor cu websiteuri mai serioase. Ce ati dori voi sa ofere un website de statistici pentru a-l folosi? Multi dintre voi folositi analitycs, l-ati inlocui cu ceva? Daca da ce ar trebui sa oferte in plus/ diferit?
Ati afisa logoul acestuia in site contra serviciilor oferite gratuit?
Astept cat mai multe informatii din partea voastra pentru a-mi putea face o parere.
Am ca idee sa dezvolt un astfel de serviciu insa trebuiesc puse la punct cateva aspecte.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
4th December 2010, 01:39
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
kleampa
dezvoltarea analytics zic eu ca a costat cel putin 10 mil $ si a durat cel putin 2 ani
ce te face sa crezi ca o echipa de 3-4-10 oameni pot sa dezvolte un produs care sa se APROPIE de analytics in mai putin de 5 ani ?
poate nu stii, dar analytics-u afiseaza ceva mai multe informatii decat visits, unique visitor si bounce rate
Nu te contrazic, eu chiar cred ca a costat mai mult de atat, dar asta nu inseamna ca nu se poate face. Tehnologiile evolueaza si cred ca se poate face ceva asemanator cu un buget mult mai mic, in special daca exista pasiune. Si totusi ce are Analytics nu e foarte deosebit.
Sunt multe lucruri care ii lipsesc si pentru care trebuie sa folosesti o groaza de filtre. Ar putea fi facut ceva similar in care filtrele sa fie deja introduse si doar sa le inserezi in grafice. Pe langa asta, ar putea fi actualizat live. Daca as vedea un serviciu de genul asta si mi-ar inspira incredere, cred ca as renunta la Analytics pentru el. De ce ? Pentru ca nu vreau ca Google sa stie chiar TOT ce fac.