1 out of 1 members found this post helpful.
Da edy, are ceva diferit, acea suspensie reglabila putem spune ca e oferita in plus fata de ce ofera concurenta. Dar restul functionalitatilor, ma rog majoritatea, le are orice masina noua (cd-player, aer conditionat, airbaguri, roti, etc).
Deja suntem prea offtopic, mai mult am vrut sa atrag atentia ca nu a fost drept sa-i acorzi negativ lui Kaa doar pt atat, mai ales ca adevarul era undeva la mijloc...
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
-Rares-
Da edy, are ceva diferit, acea suspensie reglabila putem spune ca e oferita in plus fata de ce ofera concurenta. Dar restul functionalitatilor, ma rog majoritatea, le are orice masina noua (cd-player, aer conditionat, airbaguri, roti, etc).
Deja suntem prea offtopic, mai mult am vrut sa atrag atentia ca nu a fost drept sa-i acorzi negativ lui Kaa doar pt atat, mai ales ca adevarul era undeva la mijloc...
Totusi, de unde stii tu cine i-a dat minus lui Kaa? Ai relatii?
E o functie a forumului pe care o puteti folosi cu totii. Nu a fost pusa degeaba, ci pentru a fi folosita asa cum se cuvinte. Intrebarea ce apare in dreapta este: "Te-a ajutat acest post ?" Asadar, poti raspunde la intrebare fara sa te critice nimeni ca ai facut-o. Din pacate vad ca unii nu inteleg lucrul asta ci cred ca daca folosesti functia ai ceva anume cu persoana respectiva. Ba chiar deloc, si eu primesc reputatie cu "-" ori de cate ori fac vreo trasnaie, chiar si de la prieteni. Este ceva firesc, sper sa va intre in cap asta.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.