Nu stiu daca e locul cel mai potrivit ( forum specializat in asa ceva ) dar cred ca o sa-mi gasesc raspunsul intr-un fel sau altul si sub aceste circumstante.
Ideea principala este cum fac sa functioneza un cablu dual dvi.
Acum si pana in aceasta clipa foloseam/folosesc un cablu d-sub (cred ca asa se cheama cel standard), vine odata cu monitorul, placa video are 2 iesiri dvi dar am primit si adaptor pt d-sub.
Monitorul este un philips 190x6 cu ambele mufe, daca pun ambele cabluri conectate si dau din meniul monitorului la "Input Selection" din "Analog" in "Digital" imi da mesajul "Selected input not available".
Daca las doar cablul dvi conectat imi spune "No Video" si apoi merge pe "sleeping mode" fara sa am vreo posibilitate sa intru in meniu in acel timp si sa fac acea selectare intre "Analog" si "Digital".
Placa video e GeForce 6600 GT, trebuie setat vreo ceva din driverul placii sau doar din meniul monitorului.
Nu vreau sa cred ca e cablul de vina, pentru ca l-am luat din brasov si e sigilat si toate alea...si nu voi merge din bucuresti acum pana in brasov sa-mi testeze cablul.
Daca cineva de aici foloseste un cablu dual-dvi sa-mi explice si mie va rog frumos pasii...
Desi nu credeam ca o sa intreb asa ceva vreodata,
Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat.