Vreun status la proiect?
Tks
Vreun status la proiect?
Tks
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
si chiar daca ar fi bun, sa zicem. De ce as renunta la Google care are un brand format, are o armata de programatori care mereu optimizeaza toate aplicatiile de pe platforma lor.
Cum crezi ca ai putea sa faci ceva sa zicem macar la nivel local fara o buna publicitate( iar asta costa nenica).
Cat despre facilitati!
Mi-ar placea sa arate in timp real date despre trafic, timp petrecut pe site, bounce, detalii despre vizitator, limba folosita, regiunea ip-ului. Mai multe nu stiu daca ar putea sa-mi faca si un sondaj... sex, varsta, ocupatie... ca sa am un raport in caz ca apeleaza un client la mine pentru publicitate
Asa cum am specificat si mai sus, proiectul nu se va mai dezvolta.
Iti voi raspunde si la intrebari:
Nu trebuie sa vii neaparat cu ceva in plus, poti veni cu ceva nou. De ce ai renunta la Google? Poate pentru ca folosind atat de mult serviciile lor esti urmarit in permanenta si se stie aproape orice despre siteul tau, lucru ce te poate duce imediat in groapa la orice pas gresit. Al doilea motiv ar fi: faptul ca inca mai exista si altii pe piata, cel putin in romania sunt vreo 4 de frunte.
Sunt absurd ca ce?
Din moment ce ai ceva in plus fata de un site inseamna ca e un lucru nou, nu?
Ceva in plus inseamna ca pe langa facilitatile oferite de concurenta sa ai si altele.
Nou inseamna sa nu ai aceleasi facilitati pe care le are concurenta, dar sa ai ceva unic, al tau. Exemplu sa monitorizezi doar anumite siteuri, o anumita nisa, doar siteuri cu anumite statistici, ale unor clienti selectati. (nu cum ofera toti statistici pentru orice site de manele)
Edy, de unde si pana unde ai scos aberatia asta? Ceva, nou inseamna a avea chestii originale, pe care concurenta nu le are, deci ceva in plus. Asta nu exclude de niciun fel sa ai si functionalitatile oferite de concurenta, functionalitati de baza ca sa spunem asa.
Nou se mai poate referi si la data aparitiei, deci sa nu oferi nimic diferit, nimic imbunatatit ci doar "nou", dar nu cred ca despre cazul asta discutam aici.
Sper sa nu-mi dai si mie negativ pt aceasta clarificare.
O masina cu functionalitati noi, nu neaparat acopera si functionalitatile unui model mai vechi. Daca are suspensie reglabila, nu inseamna ca si motorul il are mai bun decat cel de pe modelul anterior. Asta ar fi un singur exemplu unde nou nu inseamna neaparat ceva in plus, ci diferit, din care chiar se poate scadea ceva.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)