4th December 2010, 01:12
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu ai de ce sa-mi multumesti. Si eu stiu ca se pot face multe, mai ales ca am avut onoarea sa cunosc un programator de exceptie care mi-a demonstrat ca "se poate programa orice". Probelma e insa de monetizare, marketing...
Spre deosebire de amicul de la SEO Radar, care in loc sa raspunda la intrebari a inceput sa scormoneasca prin siteurile celorlalti, tu vad ca ai inceput bine, cu ceea ce se poate numi un prim studiu de piata.
Iti recomand sa ceri pareri si pe alte site-uri de specialitate, forumuri, grupuri yahoo... si sa aduni toate opiniile, dupa care sa treci la sondaje pentru a stabili prioritatile.
Ca aplicatia va fii disponibila in 3 luni sau 3 ani, tot e bine ca ai inceput.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
4th December 2010, 01:36
Si nu doar webmasteri.
De regula prin webmaster se intelege o persoana cu mai multa experienta.
Uite inca o idee: versiunea "la buton/cutie de viteza automata..." pentru persoane care detin un site dar nu au notiunile minime.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
4th December 2010, 02:39

Postat în original de
kleampa
dezvoltarea analytics zic eu ca a costat cel putin 10 mil $ si a durat cel putin 2 ani
ce te face sa crezi ca o echipa de 3-4-10 oameni pot sa dezvolte un produs care sa se APROPIE de analytics in mai putin de 5 ani ?
poate nu stii, dar analytics-u afiseaza ceva mai multe informatii decat visits, unique visitor si bounce rate
Nu te contrazic, eu chiar cred ca a costat mai mult de atat, dar asta nu inseamna ca nu se poate face. Tehnologiile evolueaza si cred ca se poate face ceva asemanator cu un buget mult mai mic, in special daca exista pasiune. Si totusi ce are Analytics nu e foarte deosebit.
Sunt multe lucruri care ii lipsesc si pentru care trebuie sa folosesti o groaza de filtre. Ar putea fi facut ceva similar in care filtrele sa fie deja introduse si doar sa le inserezi in grafice. Pe langa asta, ar putea fi actualizat live. Daca as vedea un serviciu de genul asta si mi-ar inspira incredere, cred ca as renunta la Analytics pentru el. De ce ? Pentru ca nu vreau ca Google sa stie chiar TOT ce fac.
7th December 2010, 01:01
Am vazut zilele trecute un serviciu asemanator, linkul catre acesta era in semnatura unui user, nu mai retin exact dar mi se pare ca nu era pe forumul acesta. Nu avea prea multe siteuri inregistrate, iar care erau acolo nu erau cine stie ce.... iar datele lasau de dorit, doar vizite, afisari, browsere, culori, si alte chestii neinteresante. Vroiam sa vad cautarile la siteuri :d dar... nimic.
Nu uita sa iei in calcul ca vei avea nevoie de un host destul de puternic, fiecare afisare de pe unul din siteurile inscrise la tine se va salva in baza de date. Scriptul trebuie 'optimizat' la greu ca sa nu ramana in pana la orele de varf. O sugestie... sa-ti poti upgrada contul la premium cu plata prin SMS cu facilitatea (una din ele) sa poti vizualiza keywordurile de pe toate siteurile, ceva identic cu trafic/tools. Asta cred ca ar atrage cativa useri si un mic profit pentru tine.
Daca nu oferi ceva ca sa atragi nu vad rostul... intrebarea este 'ce?'
asta trebuie sa afli tu :p