Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 33

Subiect: Ce doresti de la un traffic monitor?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu ai de ce sa-mi multumesti. Si eu stiu ca se pot face multe, mai ales ca am avut onoarea sa cunosc un programator de exceptie care mi-a demonstrat ca "se poate programa orice". Probelma e insa de monetizare, marketing...

Spre deosebire de amicul de la SEO Radar, care in loc sa raspunda la intrebari a inceput sa scormoneasca prin siteurile celorlalti, tu vad ca ai inceput bine, cu ceea ce se poate numi un prim studiu de piata.

Iti recomand sa ceri pareri si pe alte site-uri de specialitate, forumuri, grupuri yahoo... si sa aduni toate opiniile, dupa care sa treci la sondaje pentru a stabili prioritatile.

Ca aplicatia va fii disponibila in 3 luni sau 3 ani, tot e bine ca ai inceput.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Mersi de sfat. Voi incerca sa intreb cat mai multi webmasteri.
    Intradevar , partea de branding, promovare si mai ales monetizare va costa cel mai mult, asta nu inseamna ca nici dezvoltarea nu va costa o gramada de bani.
    Momentan am domeniu, strang idei, le pun pe foaie si imi fac o parere. Cand simt eu ca trebuie sa actionez, atunci o voi face.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Si nu doar webmasteri.
    De regula prin webmaster se intelege o persoana cu mai multa experienta.
    Uite inca o idee: versiunea "la buton/cutie de viteza automata..." pentru persoane care detin un site dar nu au notiunile minime.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    dezvoltarea analytics zic eu ca a costat cel putin 10 mil $ si a durat cel putin 2 ani
    ce te face sa crezi ca o echipa de 3-4-10 oameni pot sa dezvolte un produs care sa se APROPIE de analytics in mai putin de 5 ani ?

poate nu stii, dar analytics-u afiseaza ceva mai multe informatii decat visits, unique visitor si bounce rate
    Nu te contrazic, eu chiar cred ca a costat mai mult de atat, dar asta nu inseamna ca nu se poate face. Tehnologiile evolueaza si cred ca se poate face ceva asemanator cu un buget mult mai mic, in special daca exista pasiune. Si totusi ce are Analytics nu e foarte deosebit.

Sunt multe lucruri care ii lipsesc si pentru care trebuie sa folosesti o groaza de filtre. Ar putea fi facut ceva similar in care filtrele sa fie deja introduse si doar sa le inserezi in grafice. Pe langa asta, ar putea fi actualizat live. Daca as vedea un serviciu de genul asta si mi-ar inspira incredere, cred ca as renunta la Analytics pentru el. De ce ? Pentru ca nu vreau ca Google sa stie chiar TOT ce fac.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    34

Implicit

Google a cumparat in 2005 Urchin, care oferea deja web analytics de ceva ani.
    Prețul vehiculat a fost de 30 milioane USD.
    De atunci îl tot dezvoltă.

deci n-a costat 10 milioane și nici nu a fost făcut în 2 ani.

Offtopic- mă simt foarte bătrân pentru că știu asta.

cât despre servicii noi de monitorizare web: astăzi majoritatea webmasterilor știu că scopul lor principal este de a aduna date despre căutările efectuate pe google în siteurile monitorizate.(nu mai dezvolt, se știe la ce mă refer)
    adică nu s-ar înscrie decât exact siteurile de manele și IDuri.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Daniel Vezi Post
    cât despre servicii noi de monitorizare web: astăzi majoritatea webmasterilor știu că scopul lor principal este de a aduna date despre căutările efectuate pe google în siteurile monitorizate.(nu mai dezvolt, se știe la ce mă refer)
    adică nu s-ar înscrie decât exact siteurile de manele și IDuri.
    Si nu ti-e tot una ca vede google orice miscare a ta sau ca vede alt traffic monitor? Mi se pare absurd ce zici, e ca si cum ai spune "daca s-a inventat analitycs, altul nu mai poate exista". Cat despre siteurile de manele si id-uri, eu vad in wta, trafic.ro si alte tipuri de siteuri inscrise recent, nu stiu de unde detii aceste statistici.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    34

Implicit

n-am zis ca nu poate sa existe altceva, dar gandeste-te ca in timpul in care cei 2-3-4 oameni ai tai ajung la nivelul lui GA ca functii(adica ani de zile), google mai ridica stacheta.

Si nu ti-e tot una ca vede google orice miscare a ta sau ca vede alt traffic monitor?
    G. te urmareste oricum (stie si de cate ori ai tastat gresit un captcha), dar stii sigur ca nu-si va face siteuri pe baza cuvintelor cheie cu care siteul tau iese in cautari. Poti spune asta si despre orice alt site mic?

si daca ai de ales intre G. care te urmareste oricum, dar pentru care siteul tau conteaza cat un fir de nisip pe plaja, si un site nou nout, tu ce ai alege? Exact!

nu-ti spun ca sa te descurajez, din partea mea mult succes.
    dar eu nu m-as baga in asa ceva, din multe motive. sau as alege sa concurez intr-o nisa gen feedjit.com

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

In primul rand, toti cei care au inceput ca proiectul nu este viabil , va aflati off topic, si chiar daca edy a precizat lucrul acesta ati continuat. Mi se pare pur si simplu ... de fapt nu mai zic nimic ...

O chestie care mi-a trecut acum prin cap :

Ai la referee keywords, mi-ar placea sa-mi spuna si pozitia in google (sau yahoo sau de unde vine cautarea) pe cuvantul cheie respectiv. Sper ca ai inteles la ce ma refer.

Voi veni cu mai multe sugestii cand ma gandesc la ce mi-ar lipsi.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    In primul rand, toti cei care au inceput ca proiectul nu este viabil , va aflati off topic, si chiar daca edy a precizat lucrul acesta ati continuat. Mi se pare pur si simplu ... de fapt nu mai zic nimic ...

O chestie care mi-a trecut acum prin cap :

Ai la referee keywords, mi-ar placea sa-mi spuna si pozitia in google (sau yahoo sau de unde vine cautarea) pe cuvantul cheie respectiv. Sper ca ai inteles la ce ma refer.

Voi veni cu mai multe sugestii cand ma gandesc la ce mi-ar lipsi.

Da, s-a inteles. Am notat. Mersi frumos pentru sustinere.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

Implicit

Am vazut zilele trecute un serviciu asemanator, linkul catre acesta era in semnatura unui user, nu mai retin exact dar mi se pare ca nu era pe forumul acesta. Nu avea prea multe siteuri inregistrate, iar care erau acolo nu erau cine stie ce.... iar datele lasau de dorit, doar vizite, afisari, browsere, culori, si alte chestii neinteresante. Vroiam sa vad cautarile la siteuri :d dar... nimic.
    Nu uita sa iei in calcul ca vei avea nevoie de un host destul de puternic, fiecare afisare de pe unul din siteurile inscrise la tine se va salva in baza de date. Scriptul trebuie 'optimizat' la greu ca sa nu ramana in pana la orele de varf. O sugestie... sa-ti poti upgrada contul la premium cu plata prin SMS cu facilitatea (una din ele) sa poti vizualiza keywordurile de pe toate siteurile, ceva identic cu trafic/tools. Asta cred ca ar atrage cativa useri si un mic profit pentru tine.
    Daca nu oferi ceva ca sa atragi nu vad rostul... intrebarea este 'ce?' asta trebuie sa afli tu :p

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Traffic Tools
    De danielbuca în forumul Utile
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 28th October 2009, 10:32
  2. Ce-ti doresti de la un director web?
    De Psyche în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 6th November 2007, 05:28
  3. Cablu monitor dual dvi
    De Leviathan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th October 2006, 18:51
  4. Trafic Ranking / Neogen Monitor / Etc
    De Stelian în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th April 2006, 12:36
  5. traffic[dot]zettwalls[dot]com
    De dexter în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th June 2005, 17:24

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii