Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 44

Subiect: [Oferta] Articole optimizate SEO dedicate SERP realizate de profesionisti

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Multumim frumos pentru review si pentru apreciere, avram. Sper sa colaboram si pe viitor! Noi vom insista in mod deosebit pe absolut toate aceste chestiuni, respectiv pe formulari sau greseli gramaticale, pentru ca numai astfel vom reusi sa va redam adevarata valoare articolelor, atat din punct de vedere al informatiilor continute, cat si din punct de vedere al interactiunii articolului cu posibilii vizitatori ai directoarelor de articole, dar si din punctul de vedere al optimizarii acestora, si e bine de precizat, toate aceste puncte de vedere fiind la egalitate una fata de cealalta ca nivel de interes al serviciilor ce le realizam.

Toate cele bune si asteptam sa lucram si in continuare impreuna!

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Pentru un articol facut pentru motoare de cautare e perfect. Nu as insista pe judecati in formulare sau mici greseli legate de gramatica....Thx Andrei si in curand vom mai colabora
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Cred ca nu ai inteles ideea... ti o subliniez. Articolul vostru nu este conceput, corectat si publicat de profesionisti. Era fara doar si poate decent daca cineva chiar citea inainte de publicare, sau dupa ce a publicat articolul. Macar atat! Ale mele or avea ceva mai multe greseli, sunt inginer de instalatii, nu profesionist in litere.

Serios, chiar incerci sa imi explici ca este corecta virgula intre subiect si predicat?

Te am contactat pe tine asa cum am contactat si alti colegii pentru ca am nevoie urgent de articole, eu sunt full 30-45 zile si vreau sa introduc material pe siteuri. Nu ca sa te frec aiurea.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Daca te putem ajuta cu ceva, o vom face. Daca nu, nu este nicio problema, sunt destule persoane care iti pot oferi servicii de calitate pe acest forum.

Toate cele bune si mult succes!

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Cred ca nu ai inteles ideea... ti o subliniez. Articolul vostru nu este conceput, corectat si publicat de profesionisti. Era fara doar si poate decent daca cineva chiar citea inainte de publicare, sau dupa ce a publicat articolul. Macar atat! Ale mele or avea ceva mai multe greseli, sunt inginer de instalatii, nu profesionist in litere.

Serios, chiar incerci sa imi explici ca este corecta virgula intre subiect si predicat?

Te am contactat pe tine asa cum am contactat si alti colegii pentru ca am nevoie urgent de articole, eu sunt full 30-45 zile si vreau sa introduc material pe siteuri. Nu ca sa te frec aiurea.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Seara buna dragi colegi.
    In primul rand, mii de scuze lui Andrei pentru feedback-ul intarziat.
    Personal eu unul ma declar extrem de satisfacut de calitatea articolului. Sincer am primit exact ceea ce ma asteptam sa primesc: un articol excelent, optimizat pentru motoarele de cautare (in primul rand asta ne intereseaza corect? ), o lectura placuta pentru publicul tinta, care transmite ceea ce trebuie transmis.
    Din punctul meu de vedere, cu o mica, mica exceptie ( o repetitie ca putea fi evitata) articolul este unul foarte ok din punct de vedere al raportului calitate/pret (ma raportez la tarifele postate de Andrei, al meu fiind un articol gratuit).
    Pentru cei ce doresc sa il lectureze, acesta se afla postat aici: Jocul de Remi si frumoasa lui istorie .
    Multumesc iSky, si, cu siguranta vom colabora in viitor.
    O seara faina va doresc,
    Robert
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Multumim frumos pentru feedback, Robert! Ne bucuram ca ai primit ceea ce ti-ai dorit! Abia asteptam sa colaboram si pe viitor!

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Seara buna dragi colegi.
    In primul rand, mii de scuze lui Andrei pentru feedback-ul intarziat.
    Personal eu unul ma declar extrem de satisfacut de calitatea articolului. Sincer am primit exact ceea ce ma asteptam sa primesc: un articol excelent, optimizat pentru motoarele de cautare (in primul rand asta ne intereseaza corect? ), o lectura placuta pentru publicul tinta, care transmite ceea ce trebuie transmis.
    Din punctul meu de vedere, cu o mica, mica exceptie ( o repetitie ca putea fi evitata) articolul este unul foarte ok din punct de vedere al raportului calitate/pret (ma raportez la tarifele postate de Andrei, al meu fiind un articol gratuit).
    Pentru cei ce doresc sa il lectureze, acesta se afla postat aici: Jocul de Remi si frumoasa lui istorie .
    Multumesc iSky, si, cu siguranta vom colabora in viitor.
    O seara faina va doresc,
    Robert

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

@Isky, eu am fost primul care a primit articolul si se pare ca sunt ultimul care vine cu un feedback (imi cer scuze pentru intarziere).

Articolul pe care l-am primit este decent si l-am primit foarte repede. Daca l-ai publica pe un director de articole (stim cu totii cum se citesc aceste articole), nu cred ca poti sa vrei ceva mai mult. Am mai facut cateva corecturi ce-i drept, pentru ca unele cuvinte cheie sunt "introduse fortat" in text si nu prea isi au locul.

Sunt unele fraze foarte lungi si greu de citit, multe virgule, repetitii ale aceluiasi cuvant si exprimare greoaie.

Repet, cu mici corecturi l-am facut pe placul meu.
    Ultima modificare făcută de danielicb; 13th July 2012 la 10:47.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Multumim frumos pentru feedback, Daniel! Nu este nicio problema pentru data feedback-ului. Asa cum am si mentionat in primul nostru post, articolele le gandim spre a le face optimizate, adica, cu o cat mai mare densitate de cuvinte cheie. E adevarat, se poate ca la un moment dat sa exista o densitate mare, insa te asiguram ca aceasta a fost realizata cu un scop foarte bine cunoscut de noi, scop pentru care userii care au rezultate in SERP in urma colaborarii cu noi. Vom continua sa fim cat se poate de atenti la absolut fiecare detaliu al articolelor si la fiecare feedback primit, pentru ca dorim sa oferim cele mai bune servicii posibile, care sa satisfaca orice cerinta.

Inca o data multumiri si speram sa putem colabora si pe viitor! Placerea este de partea noastra!

Mai sunt disponibile inca 8 locuri in OFERTA SHOCK! Asteptam doritori in continuare!

Citat Postat în original de danielicb Vezi Post
    @Isky, eu am fost primul care a primit articolul si se pare ca sunt ultimul care vine cu un feedback (imi cer scuze pentru intarziere).

Articolul pe care l-am primit este decent si l-am primit foarte repede. Daca l-ai publica pe un director de articole (stim cu totii cum se citesc aceste articole), nu cred ca poti sa vrei ceva mai mult. Am mai facut cateva corecturi ce-i drept, pentru ca unele cuvinte cheie sunt "introduse fortat" in text si nu prea isi au locul.

raxiro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    73
    Putere Rep
    29

Implicit

as vrea si eu un pachet de 11 articole de 500-700 cuvinte(cu publicare).

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    65

Implicit

Neasteptat de superb articolul pe tema de haine dama.
    695 cuvinte, imposibil de acceptat de orice director de articole sau chiar revista de moda online.

Felicitari.

Experienta pe cazare predeal/cazare munte este?

Multumiri
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Multumim frumos, Sorin! Putem scrie orice articol foarte bine documentat, pe absolut orice tema existenta, si da, bineinteles, implicit pe tema dorita de tine, cazare predeal/cazare munte. Asteptam sa colaboram impreuna si pe viitor si sa nu uiti ca poti profita de oferta noastra SHOCK! Inca mai sunt locuri libere!

Multumim inca o data pentru feedback!

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Neasteptat de superb articolul pe tema de haine dama.
    695 cuvinte, imposibil de acceptat de orice director de articole sau chiar revista de moda online.

Felicitari.

Experienta pe cazare predeal/cazare munte este?

Multumiri

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Oferta articole cu impact maxim in serp
    De Serban Cristian în forumul Continut web
    Răspunsuri: 106
    Ultimul Post: 27th May 2013, 22:25
  2. Oferta de articole
    De MarinelPadurice în forumul Continut web
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th March 2012, 10:49
  3. Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 12th January 2012, 01:44
  4. In SERP unele articole directioneaza spre pagina principala
    De vasiauvi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 3rd March 2011, 14:24
  5. Profesionisti SEO
    De Andreib21 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 8th October 2008, 12:22

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •