Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 44

Subiect: [Oferta] Articole optimizate SEO dedicate SERP realizate de profesionisti

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Marian, mai sus, in corpul anuntului sunt postate cateva link-uri recente (Alineatul 4 - Exemple de articole realizate). Echipa a lucrat si lucreaza la multe articole din diverse nise, eu am adaugat doar cateva exemplificative. Profesionalismul tine de unicitatea articolelor, cuvintele corect gramatical folosite, optimizarea densitatii de cuvinte, precum si alti factori determinanti din punct de vedere SEO. Cu cea mai mare placere voi posta cat de curand si alte link-uri, eventual si de la userii cu care colaboram in aceste moment. Nu este offtopic, aici puteti pune intrebari, puteti face sugestii, va puteti spune nemultumirile legate de articole, precum si "tot tacamul". Cu cat ne veti critica mai mult, cu atat va vom oferi servicii de o calitate superioara, mai ales ca ne dorim ca online-ul romanesc sa aiba parte de asemenea articole, iar in cautarile relevante sa apara articole de valoare, site-uri de valoare, si nu aberatii sau mai ales chestiuni care nu respecta niste simple norme de etica, de gramatica sau de baza informationala.

Citat Postat în original de Pîrvan Marian Vezi Post
    Salut, sper sa nu se considera off-topic, insa mi-ar placea sa vad cum arata un articol facut de profesionisti, as ramane recunoscator daca ai afisa un link cu cateva montre pentru diferite dimensiuni precizate in topic.

Si te rog sa ma scuzi daca se considera off-topic,insa chiar sunt curios.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Hehe, banuiesc ca numarul 0 nu se pune, nu?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Pentru ca am primit mesaje in care ni se cer oferte pentru pachete de articole optimizate recomandate de noi (cele de 500 – 700+ de cuvinte), am hotarat sa facem publica si o lista cu preturile tuturor pachetelor (de acest tip), cu reducerile de rigoare:

1. pentru 5-10 articole: 5 EUR/articol (fara publicare) & 6 EUR/articol (cu publicare);
    2. pentru 10-25 de articole: 4.5 EUR/articol (fara publicare) & 5.5 EUR/articol (cu publicare);
    3. pentru 25-50 de articole: 4.25 EUR/articol (fara publicare) & 4.5 EUR/articol (cu publicare);
    4. pentru 50-150 de articole: 4 EUR/articol (fara publicare) & 4.25 EUR/articol (cu publicare);
    5. pentru mai mult de 150 de articole: 3.75 EUR/articol (fara publicare) & 4 EUR/articol (cu publicare).

Pe langa aceasta lista de preturi, avem o noua OFERTA SHOCK: Pentru primii 10 useri care comanda unul din pachetele de mai sus, in ordinea dorintelor exprimate public, prin intermediul acestui thread (identic cu primul concurs), vor beneficia de 10% reducere la orice pachet comandat! Oferta shock se adreseaza tuturor userilor, indiferent de reputatie. MULT SUCCES!

-> Va aducem la cunostinta tuturor faptul ca in cazul in care doriti sa achizitionati pachete cu articole ce vor fi publicate ulterior in directoare de articole romanesti, acestea se vor face dupa urmatorul algoritm:
    - publicare in regim de 1-5 zile a articolului;
    - inserarea unui numar de 1-3 link-uri spre site-ul pe care il promovati (un link obligatoriu catre index-ul site-ului, iar celelalte catre subcategorii), fiecare link avand keyword atasat;
    - niciun articol nu va avea aceleasi link-uri in directoare diferite (singurul care poate fi pastrat este index-ul).

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    50
    Posturi
    408
    Putere Rep
    39

Implicit

Iau eu primul 10 articole. Hai sa ducem de aici pe privat.
    Thx
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Felicitari Marius! Esti primul pe lista noastra de oferte! Am inceput munca la pachetul comandat! Multumiri si celor interesati care ne-au scris prin PM! Va rugam si va recomandam sa postati si aici dorintele de a achizitiona pachete, pentru a beneficia de oferta!

Au mai ramas 9 locuri disponibile in oferta de mai sus!!!

Citat Postat în original de Marius Ciocan Vezi Post
    Iau eu primul 10 articole. Hai sa ducem de aici pe privat.
    Thx

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Mi-a adaugat articolul la o zi de la postarea mesajului. Mersi frumos.
    Astept un email pe pm sa discutam pentru un pachet mai mare.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Iau si eu un pachet de 5 articole cu 500-700 cuvinte fiecare, publicate pe directoare romanesti.
    Da-mi pm cu adresa de paypal sau contul bancar unde trebuie sa fac plata si cu detaliile ce trebuiesc trimise.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

• Nota: sunt concurent cu Isky pe aceeasi nisa de servicii, postul meu poate fi considerat rautacios si tendentios. Din punctul meu de vedere este un feedback al serviciului test oferit. Sunteti liberi sa judecati. Articolul este publicat aici.

Din pacate sunteti departe rau de ceea ce prezentati in oferta. Articolul nu este scris de cineva obisnuit cu scrisul, nici recitit si nici corectat de altcineva ( initial am zis profesionisti, ca asa v-ati prezentat ) pentru ca atat de multe greseli de exprimare, gramaticale si de punctuatie nu au cum sa "scape" din vedere. Daca acestea au fost variantele de test, unde ma astept sa fie mai periate pentru a obtine un feedback pozitiv, cum arata articolele dintr-o comanda de 100 bucati ?

• "atat in randul gusturilor sexului frumos cat si in randul barbatilor" tie iti place cum suna ?
    • "tunsori propice tuturor varstelor si gusturilor" acelasi cuvant in urmatoarea propozitie
    • "coafuri patimase" super termen inventat, nu l a mai folosit nimeni ever
    • "iar natura ne permite sa alegem dintr-o gama variata de tunsori, " natura? anotimpurile, vremea, etc...
    • "cateva din stilurile preferat " ati mancat un e.
    • "Cocurile, se mentin in topul alegerilor " virgula intre subiect si predicat
    • " in cadrul unui eveniment important ,sau, de ce nu" spatiu inainte de sau ?
    • "a fost usor detronata insa, si parul " virgula sau si
    • "tunsorilor scurte in genereal " un e in plus
    • "Parul scurt revine in putere acest sezon" doar mie imi suna aiurea?
    • "calota dominate de volum" fara e
    • "tunsoarea Pixie, o tunsoare indrazneata" repet
    • " look-ul acestui sezon in materia parului scurt." de par scurt ? de tunsori scurte?
    • "pentru a fi in trend trebuie sa faceti anumite sacrificii" lipseste punct, se inchide paragraful...
    • "trebuie sa aiba mare grija parul sau" lipseste un de

Plus cateva mici erori de postare, sau poate doar sfaturi ale mele:
    • evitati sa inserati linkurile la inceputul articolului, a doua jumatate a textului este ideala.
    • arata urat un articol publicat fara Align full

Acum am inteles si precizarea din oferta voastra : "Suntem o echipa de profesionist,i capabili "
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 10th July 2012 la 16:51.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Multumim frumos pentru sfaturi si pentru feedback, Cristi. Nu este absolut deloc rautacios, din contra, concurenta nu este o piedica in calea reusitei unui grup de oameni uniti ce doresc sa realizeze articole de calitate si sa ofere servicii profesioniste! Insa noi nu suntem concurentii vostri. Si vom reveni ulterior, dupa explicatiile pertinente si cu consolidarea acestei idei deosebit de utile pentru ambele parti.

Dorim sa evaluam pe rand, chestiunile importante asupra carora ai facut remarci constructive:

"atat in randul gusturilor sexului frumos cat si in randul barbatilor" tie iti place cum suna ? - Este o exprimare corecta, chiar daca nu suna tocmai impecabil Nu s-a dorit exprimarea "gusturilor sexului tare" si a fost inlocuita cu "in randul barbatilor".
    "tunsori propice tuturor varstelor si gusturilor" acelasi cuvant in urmatoarea propozitie - Faptul ca exista 1,2,3,n cuvinte care se repeta, asta nu inseamna o chestiune iesita din comun - si tunsori, coafuri, etc. se repeta, chiar daca da, ele ajuta la keyword density.
    "coafuri patimase" super termen inventat, nu l a mai folosit nimeni ever - Nu am invatat ca limba romana este o limba in care nu se pot asocia diversi termeni pentru a nuanta o anumita idee si pentru a face un tablou de cuvinte mai frumos, mai tangibil ...
    "iar natura ne permite sa alegem dintr-o gama variata de tunsori, " natura? anotimpurile, vremea, etc... - "natura" are intelesul de "natura a femeii", nidecum de "anotimp", "vara", etc.
    "Cocurile, se mentin in topul alegerilor " virgula intre subiect si predicat - Da, exista virgula intre aproape orice parti de propozitie sau de vorbire. Aceasta virgula are un sens foarte, foarte simplu, banal pot spune: subliniaza insusi subiectul frazei date "Cocurile". Este o chestiune ce o poate alege realizatorul articolului, in functie de valoarea si pozitia pe care i-o ofera acestei parti de propozitie in fraza data.
    "a fost usor detronata insa, si parul " virgula sau si - In acest caz, banal de altfel, virgula tine locul cuvantului "chiar" din expresia "chiar si"
    "Parul scurt revine in putere acest sezon" doar mie imi suna aiurea? - "acest sezon" are fara doar si poata valoarea data de intelesul anterior in acest articol, al sezonului si anume "vara"
    "tunsoarea Pixie, o tunsoare indrazneata" repet - Limba romana permite folosirea oricaror structuri de tip metaforic sau figuri de stil, in orice context dorit de autor. Nu as putea sa critic asa ceva, mi se pare ca totusi autorul are drepturi depline cand scrie ceva si o poate face in mod liber si constructiv. Nu vad absolut niciun fel de eroare in aceasta exprimare.
    " look-ul acestui sezon in materia parului scurt." de par scurt ? de tunsori scurte? - Folosirea sinonimelor in astfel de articole este foarte, foarte benefica! Apreciez sublinierea faptului ca stapanim bine sinonimia expresiilor, dar si a cuvintelor comune.

Cat despre erorile care au aparut in redactarea articolului tau, realizatoarea articolului a avut din pacate deselectata corectarea in limba romana in Word si din acest motiv chiar si dupa corecturile de rigoare ale punctelor, virgulelor, spatiilor, "e"-urilor, acestea au fost salvate eronat cu setarile in limba engleza. Este o greseala pe care mi-o asum in totalitate.

Apreciem foarte mult sfaturile tale, asa cum am spus, consideram util orice review, fie mai "rautacios si tendentios" (ca sa te citam), fie mai putin rautacios, doar acestea ne vor face sa oferim servicii si mai bune, pe zi ce trece.

As mai vrea sa adaug ceva, in plus: Cristi, noi nu te consideram pe tine un concurent pentru noi. Pacat ca tu ti-ai format aceasta opinie cu privire la munca pe care noi o depunem pentru clientii nostri. Noi suntem o echipa care doreste sa realizeze articole de o cat mai inalta calitate si corectitudine gramaticala. In plus de asta, nu am facut niciun review echipei tale si nici nu o vom face, din respect pentru clientii cu care colaborati. Nu am vrea sa cautam puncte sau litere lipsa ori greseli de exprimare, pentru ca pana la urma suntem oameni si cu siguranta aceste erori vor fi identificate. Nici macar in cartile universitare titrate, scrise si chiar redactate de distinsi profesori, nu se vor gasi documente totalmente corecte, atat din punct de vedere al exprimarii, cat si al literelor ori semnelor de punctuatie ce se mai pierd. Noi insa, vom face tot posibilul sa invatam din greselile noastre si sa fim cat mai eficace pe viitor! Nu putem vedea in voi insa un competitor. Mai degraba un prieten, noi asa va consideram. Noi promovam placutul, arta, subiectivismul, pasiunea, respectul, sinceritatea, astfel ca restul valorilor le puteti intelege de la sine.

Va dorim mult succes in munca pe care o intreprindeti si va multumim pentru review.
    Ultima modificare făcută de iSKY; 10th July 2012 la 17:53.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Pentru un articol facut pentru motoare de cautare e perfect. Nu as insista pe judecati in formulare sau mici greseli legate de gramatica....Thx Andrei si in curand vom mai colabora

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Oferta articole cu impact maxim in serp
    De Serban Cristian în forumul Continut web
    Răspunsuri: 106
    Ultimul Post: 27th May 2013, 22:25
  2. Oferta de articole
    De MarinelPadurice în forumul Continut web
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th March 2012, 10:49
  3. Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 12th January 2012, 01:44
  4. In SERP unele articole directioneaza spre pagina principala
    De vasiauvi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 3rd March 2011, 14:24
  5. Profesionisti SEO
    De Andreib21 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 8th October 2008, 12:22

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •