Buna seara si bine v-am gasit pe acest forum.
Pentru mine acest post e primul aici si de aceea sper sa nu incalc nicio regula.
Am o problema cu blogul meu si vreau sa va cer parerea. Pentru mine e greu sa caut o rezolvare a acestei probleme deoarece habar nu am CE sa caut.
De ceva vreme, de pe 20 februarie 2011, toate posturile/articolele scrise de la acea data apar in cautarile Google ca si pagina principala. Mai bine va arat:
- daca scrii in google ro asta:
Cod:
Ești mai Bogat decât 75% din Populația Terrei! site:vasiauvi(punct)org
rezultatul e acesta:
Cod:
1 Mar 2011 ... Ești mai Bogat decât 75% din Populația Terrei! la 20:57 0 comentarii. Dacă ai ajuns aici, pe această pagină de Internet, dacă te uiți la ...
www vasiauvi(punct)org/ - În cache
Acesta e un post indexat de Google dar si scris dupa 20 februarie 2011.
- daca scrii in google ro asta:
Cod:
Scripturi Greasemonkey în Google Chrome site:vasiauvi(punct)org
rezultatul e acesta:
Cod:
Scripturi Greasemonkey în Google Chrome | O chicat o perja'n glod!
5 Feb 2011 ... Blog personal despre Sibiu, despre Romania si unele chestii despre Linux si programe care-mi plac.
www vasiauvi org/.../scripturi-greasemonkey-in-google-chrome html - În cache
Diferenta, dupa cum puteti vedea, e faptul ca la primul ma directioneaza direct pe pagina principala si nu in articol asa cum se intampla in cel de-al doilea caz si cum ar fi fost normal.
Are cineva idee cum sau ce ar trebui sa caut pe Google ca sa-mi rezolva problema? Sau poate cineva sa ma ajute daca stie/banuieste ce se intampla?
Mentionez ca am adaugat site-ul pe webmaster tools.
Mai mentionez ca pe 20 februarie am adaugat in <head> niste meta tag-uri de la Facebook pe care le-am sters ieri sau alaltaieri. Banuiesc ca de acolo vine toate problema dar nu stiu cum sa o rezolv, nu stiu ce are, nu stiu ce sa caut...
Multumesc si sper sa nu primesc injuraturi. Dupa cum vedeti nu am pus link spre prapaditul meu de blog. Totusi, rog daca poate cineva sa arunce un ochi peste sursa site-ului in special in <head> si sa-mi zica daca e ceva anormal.
Multumesc!