Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 44 din 44

Subiect: [Oferta] Articole optimizate SEO dedicate SERP realizate de profesionisti

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    63

Implicit

Am beneficiat si eu de oferta shock si trebuie sa admit ca articolele au fost peste masura asteptarilor, atat din punct de vedere al exprimarii, documentarii, prezentarii informatiei cat si din punct de vedere al lungimii articolelor, majoritatea depasind limita din oferta.

Articolele realizate sunt prea bune pentru a fi postate pe directoare de articole slabe. Eu unul, am sa caut site-uri serioase pentru a le posta.

Asta a fost feedback la articole! Urmeaza pentru prestator

Articolele nu sunt totul, conteaza foarte mult si cine le face, precum si nivelul sau de implicare, iar Andrei, impreuna cu echipa lui mi-au dovedit ca sunt niste perfectionisti si fac totul pentru multumirea clientilor sai.

Isky - tocmai v-ati gasit un client fidel
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Am beneficiat si eu de oferta shock si trebuie sa admit ca articolele au fost peste masura asteptarilor, atat din punct de vedere al exprimarii, documentarii, prezentarii informatiei cat si din punct de vedere al lungimii articolelor, majoritatea depasind limita din oferta.

Articolele realizate sunt prea bune pentru a fi postate pe directoare de articole slabe. Eu unul, am sa caut site-uri serioase pentru a le posta.

Asta a fost feedback la articole! Urmeaza pentru prestator

Articolele nu sunt totul, conteaza foarte mult si cine le face, precum si nivelul sau de implicare, iar Andrei, impreuna cu echipa lui mi-au dovedit ca sunt niste perfectionisti si fac totul pentru multumirea clientilor sai.

Isky - tocmai v-ati gasit un client fidel
    Multumim frumos pentru acest review, AntonioTony. Ne-am bucurat foarte mult sa lucram cu tine, deoarece, se pare ca ti-ai dorit aceeasi calitate pe care am impus-o si noi fiecarui articol in parte, iar directia de realizarea a articolelor a fost aceeasi: cat mai bine posibil din punct de vedere al exprimarii, documentarii, prezentarii si bineinteles a timpului de executie.

Multumesc si eu personal (Andrei) pentru cuvintele frumoase de mai sus, insa multumirile pe care ti le adresez sunt in numele intregii echipe care a stat la baza realizarii pachetului de articole comandat de tine. Meritul apartine in totalitate echipei, iar eu respect acest principiu cu sfintenie.

A fost o colaborare de succes si speram ca aceasta sa nu se incheie aici, ori de cate ori vei avea nevoie, poti apela cu cea mai mare incredere la noi. Multumim frumos inca o data, AntonioTony!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

rollo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    11th September 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    68
    Putere Rep
    35

Implicit

Salut !

Vreau si eu sa beneficiez de oferta voastra. Pentru inceput as dori 5-6 articole de pana la 700 cuvinte, cu publicare.

Multumesc

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    42

Implicit

@ rollo am preluat comanda ta si este in curs de realizare! Multumim frumos pentru interes!

Tin sa va anunt ca au expirat toate locurile din oferta shock, ba chiar de mai multa vreme, clientii fara reputatie contactandu-ne si prin privat, neputand posta in thread. Asteptam in continuare comenzile dvs.!

Citat Postat în original de rollo Vezi Post
    Salut !

Vreau si eu sa beneficiez de oferta voastra. Pentru inceput as dori 5-6 articole de pana la 700 cuvinte, cu publicare.

Multumesc
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Oferta articole cu impact maxim in serp
    De Serban Cristian în forumul Continut web
    Răspunsuri: 106
    Ultimul Post: 27th May 2013, 22:25
  2. Oferta de articole
    De MarinelPadurice în forumul Continut web
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th March 2012, 10:49
  3. Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 12th January 2012, 01:44
  4. In SERP unele articole directioneaza spre pagina principala
    De vasiauvi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 3rd March 2011, 14:24
  5. Profesionisti SEO
    De Andreib21 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 8th October 2008, 12:22

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •