Postat în original de
AntonioTony
Am beneficiat si eu de
oferta shock si trebuie sa admit ca articolele au fost peste masura asteptarilor, atat din punct de vedere al exprimarii, documentarii, prezentarii informatiei cat si din punct de vedere al lungimii articolelor, majoritatea depasind limita din oferta.
Articolele realizate sunt prea bune pentru a fi postate pe directoare de articole slabe. Eu unul, am sa caut site-uri serioase pentru a le posta.
Asta a fost feedback la articole! Urmeaza pentru prestator
Articolele nu sunt totul, conteaza foarte mult si cine le face, precum si nivelul sau de implicare, iar Andrei, impreuna cu echipa lui mi-au dovedit ca sunt niste perfectionisti si fac totul pentru multumirea clientilor sai.
Isky - tocmai v-ati gasit un client fidel

Multumim frumos pentru acest review, AntonioTony. Ne-am bucurat foarte mult sa lucram cu tine, deoarece, se pare ca ti-ai dorit aceeasi calitate pe care am impus-o si noi fiecarui articol in parte, iar directia de realizarea a articolelor a fost aceeasi: cat mai bine posibil din punct de vedere al exprimarii, documentarii, prezentarii si bineinteles a timpului de executie. 
Multumesc si eu personal (Andrei) pentru cuvintele frumoase de mai sus, insa multumirile pe care ti le adresez sunt in numele intregii echipe care a stat la baza realizarii pachetului de articole comandat de tine. Meritul apartine in totalitate echipei, iar eu respect acest principiu cu sfintenie. 
A fost o colaborare de succes si speram ca aceasta sa nu se incheie aici, ori de cate ori vei avea nevoie, poti apela cu cea mai mare incredere la noi. Multumim frumos inca o data, AntonioTony!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)