Ofer caini de vanzare daca esti iubitor de animale de companie.
Eu as vrea sa va rog frumos sa discutati la subiect, acest thread este deschis pentru oferirea unor servicii si vad ca apar tot felul de alte pareri mai putin conexe si care nu au legatura cu ceea ce facem noi. Review-ul este a lui 1nesco, cel cu care am lucrat, el este cel care ar fi trebuit sa spuna concret ce exprimare a adoptat, daca a gresit sau nu. Va multumesc frumos pentru amabilitatea de a intelege aceste chestiuni simpliste si de respect reciproc!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am notat comanda ta, Razvan! Asteptam sa incepem lucrul la realizarea articolelor!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
@ dan & robyroy, aveti o atentionare cod galben de vijelie. Stricati topicul aiurea!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Din cele zece platite mi-au fost livrate doua pana acum.
Articolele impecabile, corecte, comunicare fara repros.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Doresc si eu 5 x articol de 500 – 700+ de cuvinte – cu publicare (6 EUR) - Astept mesaj pe privat
Ex user ccnetwork
Am preluat comanda ta Ionut! Ne vom apuca de treaba cat de repede posibil!
Mai sunt doar 4 locuri libere in OFERTA SHOCK!!! Asteptam si alti doritori!!! Va reamintim, la orice pachet comandat dintre cele mentionate in oferta, beneficiati de o reducere de 10% din pretul intreg al pachetului!!!![]()
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Un articol exemplu (1000+ de cuvinte) realizat de echipa noastra pentru un client care nu poate posta inca pe forum: Vizualizati aici
Asteptam in continuare comenzile dvs.! O zi cat mai frumoasa in continuare!![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)