Pentru inceput explicam personajele. Prin intermediul ebloguri.ro se organizeaza concursuri pentru bloggeri. Clausweb este o firma ce ofera servicii de gazduire web. Clausweb apeleaza la serviciile ebloguri.ro pentru doua campanii, la o campanie am participat si eu, am urmarit ce se intampla si acum revin cu o impresie asupra campaniei desfasurata pe site-ul mentionat.

Este vorba de campania de aici: eBloguri si Claus Web te invita la concurs!

In prima faza regulamentul a fost modificat de doua ori, prima data a fost extinsa data, iar a doua oara a fost adaugata mentiunea: "Concursul incepe pe 1 martie 2017 si se incheie cand se strang 30 bloguri participante."

Cele 30 de articole a fost o provocare mare, dar intr-un final au aparut cateva persoane cu retele de bloguri si numarul a fost atins.

Intr-un final se incheie concursul si apar castigatorii.
Primul loc este ocupat de un personaj care nu respecta regulamentul. Numarul minim de cuvinte trebuie sa fie de 500 cuvinte, castigatorul a scris undeva la 400 de cuvinte, restul cuvintelor au fost copiate de pe blogul clausweb.

Aici mi-am dat seama ca concursul a fost "organizat" deoarece am cerut un punct de vedere si de la ebloguri si clausweb, am primit mesaj cum sa sunt de la concurenta si am intentii rele.

Castigatorul face parte din echipa ebloguri.ro, are si o pagina speciala pe ebloguri. Are mai multe bloguri si vinde advertoriale, ciudat este ca, blogul lui este listat la Oblyo Digital Agency intr-o pagina de prezentare, aceeasi agentie care detine si ebloguri.ro

Castigatorul se numeste Victor Dulu, la o simpla cautare Victor Dulu ebloguri gasim mai multe articole care fac legatura intre ebloguri si castigator. Aici mi-am dat seama ca castigatorul este prieten cu administratorul ebloguri.ro

Ca idee: asta inseamna o campanie dedicata bloggerilor. Favorizam prietenii, chiar daca au articole proaste, ii premiem, ca doar sponsorul nu are nimic de zic, primeste articolele si gata, ii luam bani de doua ori. Ca organizam campania si premiul. Acum cine stie cine se bucura de premiul castigat, au facut jumi-juma, ca asa este corect. Nu?

Care este parerea voastra legata de concursurile pentru bloggeri si favorizarea prietenilor pentru a castiga premiile mari?
O sa revin cu un link catre blogul meu in care o sa scriu detaliat despre asta.

Nu e normal sa ne batem joc de niste oameni care scriu articole pentru concursuri.