Rezultate 1 la 10 din 31

Subiect: eBloguri si Clausweb te invita la concursuri "organizate"

Afișare hibrid

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de mentorica Vezi Post
    Am onorat premiile la fiecare campanie fara nici un incident.
    Tocmai ai fost acuzat ca exista un posibil incident. Colegul de mai sus are oarecare dreptate in ce spune. Articolul castigator este 50% copiat de pe blogul clausweb, restul de 50% scris de el insusi nu insumeaza cele 500 de cuvinte necesare. In plus, vorbeste lumea ca sunteti prieteni.

Asta era acuzatia de fapt. In caz ca nu era clar. Dar vad ca mai scrie si ca cel care desemenaza castigatorul este sponsorul. In orice caz, promotiile organizate de firme mai cu experienta mentioneaza clar in regulament (chiar, unde este?) ca rudele si colaboratorii organizatorilor nu au voie sa participe, tocmai pentru a evita astfel de situatii.
    Trust, but verify.

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    29
    Posturi
    152
    Putere Rep
    22

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Tocmai ai fost acuzat ca exista un posibil incident. Colegul de mai sus are oarecare dreptate in ce spune. Articolul castigator este 50% copiat de pe blogul clausweb, restul de 50% scris de el insusi nu insumeaza cele 500 de cuvinte necesare. In plus, vorbeste lumea ca sunteti prieteni.

Asta era acuzatia de fapt. In caz ca nu era clar. Dar vad ca mai scrie si ca cel care desemenaza castigatorul este sponsorul. In orice caz, promotiile organizate de firme mai cu experienta mentioneaza clar in regulament (chiar, unde este?) ca rudele si colaboratorii organizatorilor nu au voie sa participe, tocmai pentru a evita astfel de situatii.
    Nu sponsorul (Clausweb) a ales castigatorii in aceasta campanie despre care mentionez.
    Mentionez cateva cuvinte de la administratorul clausweb:
    "Ce face ebloguri.ro , doar ei stiu, adica ei decid tot
    Nu cred ca trebuie sa ne intrebati pe noi ce fac cei de la ebloguri.ro"

@mentorica, eu de ce nu am o pagina personala pe ebloguri? O simpla intrebare.
    De ce nu exista o sectiune de inregistrare pentru noi, cei care participam la campanii?
    De ce castigatorul a castigat cu un articol cu continut copiat?
    De ce castigatorul are un blog in lista voastra de servicii "advertoriale" pe care le oferiti?
    De ce, de ce, de ce... Multe intrebari, dar deja stiu adevarul.

Ai o colaborare cu persoana care a castigat premiul? Inafara de campania respectiva? Daca da, atunci nu avea dreptul sa participe, corect?
    Corect! Este clar ca a fost favorizat.

Pentru alte probleme sa scriem la adresa mentionata? Oricum nu o sa raspundeti, asa cum comentariile adaugate nu au fost publicate.

Da, am participat la campanie. Ciudat este faptul ca am ramas fara blog chiar inainte sa se inchida campanie, m-am trezit cu o pagina in care scrie ceva legat de Hacked by... nu mai stiu ce. Am sters tot, am reinstalat wordpress-ul si urmeaza sa adaug articolele inapoi, dar am o problema cu import-ul care este prea mare iar limita e de 2MB.

Nu sunt invidios pe castigator, dar am observat acest lucru si merita sa il dau mai departe.

Primim raspunsuri la intrebarile de mai sus?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 15:28
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •