Ar mai merge adaugate si http://www.oktal.ro, respectiv www.sigmanet.ro (cei din urma au un banner trasnet, e undeva in partea drepta-jos a primei pagini)
Ar mai merge adaugate si http://www.oktal.ro, respectiv www.sigmanet.ro (cei din urma au un banner trasnet, e undeva in partea drepta-jos a primei pagini)
Daca nu te superi, te-as contrazice: Oktal este simplut vizual, iar Sigmanet au o mare problema: scroll orizontal in rezoliutie de 1024! Sa nu mai vorbim ca in locul acelui banner haios puteau sa faca altecva sa creasca eficienta magazinului. Ma duc la ei sa cumpar, nu sa rad.Originally posted by tataraseni
[b]Ar mai merge adaugate si http://www.oktal.ro, respectiv www.sigmanet.ro (cei din urma au un banner trasnet, e undeva in partea drepta-jos a primei pagini)
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Nu e nimic personal. :pPostat în original de Marius Ciocan
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
De acord. Perfect adevarat....Originally posted by Marius Ciocan
[b]Ma duc la ei sa cumpar, nu sa rad.
In cel mai rau caz as fi folosit bannerul respectiv pe alte site-uri, insa in nici un caz pe site-ul respectiv..
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Nu stiu de ce s-a votat pcgarage atat de mult (pana acuma), mie nu-mi place deloc design-ul, chiar daca e facut de Razvan. Este teribil de simplist.
Design-ul de la emag este cel mai comercial dintre toate. Imbina excelent culorile atractive ochiului cu organizarea in pagina a produselor. Cel putin pagina cu detaliile despre produs este foarte bine pusa la punct: imaginea mare cu produsul si fereastra aia cu afisarea pretului in partea dreapta (desi se putea sa fie un pic mai mare fontul respectiv) este excelenta. Desi fereastra respectiva nu prea are mare lucru in ea, ocupa destul de mult spatiu, ceea ce o face importanta si ochiul "fuge" inspre partea respectiva
Banuiesc ca si celelalte site-uri au plusurile lor, dar mie-mi place mai mult cum arata emag deocamdata.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Emag.ro mi se pare haotic si obositor pentru ochii.
Meniul este foarte mare si caracterele de pe text extrem de mici nu prea ma ajuta la navigare.
Fungift.ro e foarte bine gandit (structura, navigare) si are cel mai frumos/comercial design din toate magazinele de pe lista, insa nu il pot compara cu restul magazinelor.
Toate sunt din domeniul IT si fungift.ro vinde cadouri.
Am votat pe pcgarage pentru ca e simplu si extrem de usor de navigat, informatia se gaseste usor si e si usor de citit.
Daca reuseste sa isi creeze un brand si credibilitate in piata cred ca va avea succes.
Fata de celelalte site-uri, emag are culori foarte bine definite. Fungift e gri (neinteresant), pcgarage monocromatic, celelalte nici nu mai am ce sa zic... intr-un cuvand: plictisitoare.Originally posted by Solf
[b]Emag.ro mi se pare haotic si obositor pentru ochii.
Meniul este foarte mare si caracterele de pe text extrem de mici nu prea ma ajuta la navigare.
Culorile "gandite" diminueaza alte neajunsuri (fontul de dimensiune redusa), dar nu mi se pare deloc ca emag e haotic. Organizarea este la fel ca la majoritatea magazinelor virtuale: header, footer, in stanga coloana cu categoriile de produse, in dreapta categorie cu promotii/noutati, iar in mijloc afisarea lucrurilor ce trebuie afisate... Nu vad ce e asa haotic...
(\_/) I like bunnies
Salut,
Ma bucur ca topicul prezinta interes. Am mai adaugat 3 magazine:
www.sigmanet.ro
www.oktal.ro
www.floridelux.ro
Va rog sa va argumentati cat de cat voturile.
Cu stima,
Razvan Pop
Cu stima,
Razvan Pop
E cam aiurea sa adaugi in poll-ul pentru care unii oameni au votat deja alte noi optiuni... Acuma daca vreau sa-mi schimb votul pentru ca am gasit un site fain care nu era la inceput?![]()
(\_/) I like bunnies
Poti sa-ti exprimi parerea despre noul tau favorit fara probleme chiar daca nu mai poti votaOriginally posted by WeaselMan
[b]E cam aiurea sa adaugi in poll-ul pentru care unii oameni au votat deja alte noi optiuni... Acuma daca vreau sa-mi schimb votul pentru ca am gasit un site fain care nu era la inceput?![]()
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)