Caut o listă de genul cu disperare, am banii pe paypal şi mi-e mai lejer să cumpăr direct cu ei decât să aştept 7 zile să-mi ajungă pe card. Aşadar, dacă aţi dat de magazine on-line care acceptă paypal, vă rog să lăsaţi un reply.
Doar atât, nu faceţi offtopic aiurea în thread-ul ăsta. Eventual dacă unele magazine şi-au retras paypal-ul, atât. Încep eu cu unul:
www.fungift.ro
+
USBmania.ro - Cadouri Amuzante, Gadget-uri USB, Accesorii Pentru Birou
Magazin oferte turistice | Licitatii cereri personalizate | Planificare concedii si calatorii
www.mymovie.ro
OFIX - magazin online de birotica, papetarie, jucarii, rechizite, muzica si film
Pampam - jucarii si articole copii
www.florarieinbucuresti.ro
+
CasualWear.ro - Magazin online de haine casual
FotoPrint™ - Procesare si developare foto digitala online, rame si albume foto, cesti si tricouri imprimate
KPR - Klub pestovateľov rastlín
Buy GSM cell phones from SIM-service
Voinic.ro - Camere foto digitale, Camere video, Notebooks, DVD players, MP3 players, Baterii, Memorii, Obiective
PromoTurism - agentie de turism cu plata online si sistem de rezervare interactiv, servicii de turism, cazare, litoral, circuite turistice, vacante si bilete de avion
Romanian Monasteries - Bucovina, Maramures, Travel to Romania
Jucarii
Creaza si cumpara tricouri personalizate de tine si imprimate pe foxprint.ro
+
KERIGMA.ro | Biblii, literatura si muzica crestine, cadouri, video/dvd, predici...
Omega Shells - Your Ultimate Shell Resource - Home
Art Extension
Calculatoare, sisteme, periferice si componente PC | PC Garage
Click Phone - telefonie prin Internet !
Simpatie.ro
(p.s. epayment.ro se laudă că acceptă paypal-ul, eu am încercat să plătesc pentru două librări on-line ce acceptau epayment dar n-am găsit deocamdată în lista de modalităţi de plată şi paypal-ul)