Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 30 din 30

Subiect: Cat Poti Castiga Cu Un Site?

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Omu' ... relax... Nu te omoara nimeni.. ce te aprinzi asa si o iei la modul personal ?

Ai vreo problema cu romanii ? Sau tu esti cumva chinez si nu ne-am prins noi ? Te detasezi cam usor de "radacinile" tale omule... Si de cand este o rusine sa muncesti ? Indiferent ca muncesti cu capu' sau cu muschiu', indiferent daca muncesti 2 ore/zi sau 12ore/zi, asta nu te face nici mai prost nici mai destept...

Si faptul ca iti doresti mai mult (de la viata probabil) este de apreciat... Ramane de vazut cum o faci... Daca gasesti tu metoda de a sta in fata televizorului si sa iti vina banii (multi), sa ne spui si noua... Ar fi cu adevarat cea mai importanta stire de pe acest forum!

Cum spun aia care nu sunt romani.. "Grow up man!" ... Pana cand nu te vei dedica unui lucru, afacere, site, firma, orice, din care scoti banii, nu iti va aduce veniturile despre care vb tu... Si a te dedica inseamna si mult timp printre altele...

Iar daca faci comparatie intre orice site (companie) romanesc si un site de afara.. gresesti.. esti pe o alta frecventa... Nu poti face asa ceva.. Sunt doua lumi diferite... Si mai este ceva timp pana cand (noi, romanii) vom vorbi de pe aceeasi "creanga" cu cei de afara... Deocamdata ei sunt undeva mai sus...

Si iarasi, ca o parere personala, faptul ca softpedia castiga din softpedia.com ~8000 E/luna cred ca e super tare... Era pe aici un topic "Cat castigati din site-ul vostru"... o sa vezi cum sta treaba in general... Cei de la Softpedia se pot considera norocosi ... Oricum, au muncit si au tot dreptul sa fie acolo unde sunt..

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Bravo @ben ai pus punctul pe rana : ideea, site-ul, trafic si dupa aia distractia pe banii castigati cu site-ul

w00x este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th April 2006
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de toto @ Apr 19 2006, 11:31 AM) [post=13657
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Omu&#39; ... relax... Nu te omoara nimeni.. ce te aprinzi asa si o iei la modul personal ?

Ai vreo problema cu romanii ? Sau tu esti cumva chinez si nu ne-am prins noi ? Te detasezi cam usor de "radacinile" tale omule... Si de cand este o rusine sa muncesti ? Indiferent ca muncesti cu capu&#39; sau cu muschiu&#39;, indiferent daca muncesti 2 ore/zi sau 12ore/zi, asta nu te face nici mai prost nici mai destept...

Si faptul ca iti doresti mai mult (de la viata probabil) este de apreciat... Ramane de vazut cum o faci... Daca gasesti tu metoda de a sta in fata televizorului si sa iti vina banii (multi), sa ne spui si noua... Ar fi cu adevarat cea mai importanta stire de pe acest forum&#33;

Cum spun aia care nu sunt romani.. "Grow up man&#33;" ... Pana cand nu te vei dedica unui lucru, afacere, site, firma, orice, din care scoti banii, nu iti va aduce veniturile despre care vb tu... Si a te dedica inseamna si mult timp printre altele...

Iar daca faci comparatie intre orice site (companie) romanesc si un site de afara.. gresesti.. esti pe o alta frecventa... Nu poti face asa ceva.. Sunt doua lumi diferite... Si mai este ceva timp pana cand (noi, romanii) vom vorbi de pe aceeasi "creanga" cu cei de afara... Deocamdata ei sunt undeva mai sus...

Si iarasi, ca o parere personala, faptul ca softpedia castiga din softpedia.com ~8000 E/luna cred ca e super tare... Era pe aici un topic "Cat castigati din site-ul vostru"... o sa vezi cum sta treaba in general... Cei de la Softpedia se pot considera norocosi ... Oricum, au muncit si au tot dreptul sa fie acolo unde sunt..
    Ok. Mersi . Inteleg dar site-ul pe care l-am dat ca exemplu este tot site-ul unui conational de-al nostru. Poate e si el pe acest forum . In legatura cu romanii , nu ma detasez de radacini d]
    Omu&#39; ... relax... Nu te omoara nimeni.. ce te aprinzi asa si o iei la modul personal ?

Ai vreo problema cu romanii ? Sau tu esti cumva chinez si nu ne-am prins noi ? Te detasezi cam usor de "radacinile" tale omule... Si de cand este o rusine sa muncesti ? Indiferent ca muncesti cu capu&#39; sau cu muschiu&#39;, indiferent daca muncesti 2 ore/zi sau 12ore/zi, asta nu te face nici mai prost nici mai destept...

Si faptul ca iti doresti mai mult (de la viata probabil) este de apreciat... Ramane de vazut cum o faci... Daca gasesti tu metoda de a sta in fata televizorului si sa iti vina banii (multi), sa ne spui si noua... Ar fi cu adevarat cea mai importanta stire de pe acest forum&#33;

Cum spun aia care nu sunt romani.. "Grow up man&#33;" ... Pana cand nu te vei dedica unui lucru, afacere, site, firma, orice, din care scoti banii, nu iti va aduce veniturile despre care vb tu... Si a te dedica inseamna si mult timp printre altele...

[/QUOTE]

Ok. Mersi . Inteleg dar site-ul pe care l-am dat ca exemplu este tot site-ul unui conational de-al nostru. Poate e si el pe acest forum . In legatura cu romanii , nu ma detasez de radacini doar ca sunt oameni si oameni.

Slash Guest

Implicit

Citat Postat în original de w00x &#064; Apr 19 2006, 11&#58;16 AM) [post=13651
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Parerea mea este ca atunci cand iti faci "ceva" pe net , nu mai zic site ca nu stiu eu ce e ala si treburi de astea de roman, trebuie sa te gandesti si sa alegi pentru ce il faci : ori faci un "ceva" informativ ori faci un "ceva" pentru bani. De exemplu, cum ati zis voi SoftPedia face cam 8-9mii de &#036; pe luna in timp ce www.adult-videochat.com un "ceva" de o singura pagina face pe awempire ( site cu program de affiliat pentru webmasteri) intre 40.000 si 50.000 la fiecare doua saptamani.
    sper sa nu fiu considerat imoral pentru ca am dat drept exemplu un site de adulti..
    Salut ...nu prea am multe de zis..doar ca am dat din graseala peste postul asta cautand awempire pe google...si mi-a atras atras atentia. In primul rand nu stiu cum se calculeaza profitul la SoftPedia ...dar din cate am inteles au cam 8000 Euro pe luna... pe partea cealalta adult-vidochat.com un site cu profil adult, wow ce chestie am si eu cateva situri de genu ...peste 10 in orice caz... nici eu nu mai stiu cate... dar totusi ma mira faptu ca situl adult-videochat.com face 40.000 si 50.000 la 2 saptamani ... ciudat fiind ca situl este afiliat la cateva situri de genul awempire cum ar fi pussycash, streamray si altele mai mici ... totusi sa va spun ceva despre awempire.
    Ei au un top "Top Webmasters of Last Period" si sunt 50 dar fiecare pt ce il doare "Most Sale Amount"-"cea mai mare suma adusa","Best Converter","cel mai bun converter","Average Signup Price"-"media de vanzare/pret","Most Sales Count"-"cele mai multe vanzari","Most Webmaster Referrers"-"cati webmasteri are adusi de el" ... de cand lucrez cu situl respectiv nu imi aduc aminte sa fi vazut psidul "joyanddivision" sau "ad1m1nune" la top webmasters... doar pe cei 3 : c720492 , fantasycall si zorrox care ei dau peste cap sumele respective cu vanzarile lor foarte mari .. ( locul 1 - c720492 &#036;55,537 , locul 2 - fantasycall &#036;44,940, si locul 3 dar nu cel din urma zorrox &#036;39,970) dar sa stiti ca dupa ei mai sunt cateva sute ... ca mine ca oricare webmaster mai incepator mai muncitor... etc.. cel mai imortant de stiut &#33;&#33; Cel de pe locul 1 nu face 55.000 face doar 40% din suma respectiva... adica undeva pe la 22.000 ... si astea sunt doar 3 cazuri pentru ca sincer sa fiu numai pe ei i-am vazut de 5 luni incoace...
    http://awempire.com/ ca sa]
    Parerea mea este ca atunci cand iti faci "ceva" pe net , nu mai zic site ca nu stiu eu ce e ala si treburi de astea de roman, trebuie sa te gandesti si sa alegi pentru ce il faci : ori faci un "ceva" informativ ori faci un "ceva" pentru bani. De exemplu, cum ati zis voi SoftPedia face cam 8-9mii de &#036; pe luna in timp ce www.adult-videochat.com un "ceva" de o singura pagina face pe awempire ( site cu program de affiliat pentru webmasteri) intre 40.000 si 50.000 la fiecare doua saptamani.
    sper sa nu fiu considerat imoral pentru ca am dat drept exemplu un site de adulti..
    [/QUOTE]

Salut ...nu prea am multe de zis..doar ca am dat din graseala peste postul asta cautand awempire pe google...si mi-a atras atras atentia. In primul rand nu stiu cum se calculeaza profitul la SoftPedia ...dar din cate am inteles au cam 8000 Euro pe luna... pe partea cealalta adult-vidochat.com un site cu profil adult, wow ce chestie am si eu cateva situri de genu ...peste 10 in orice caz... nici eu nu mai stiu cate... dar totusi ma mira faptu ca situl adult-videochat.com face 40.000 si 50.000 la 2 saptamani ... ciudat fiind ca situl este afiliat la cateva situri de genul awempire cum ar fi pussycash, streamray si altele mai mici ... totusi sa va spun ceva despre awempire.
    Ei au un top "Top Webmasters of Last Period" si sunt 50 dar fiecare pt ce il doare "Most Sale Amount"-"cea mai mare suma adusa","Best Converter","cel mai bun converter","Average Signup Price"-"media de vanzare/pret","Most Sales Count"-"cele mai multe vanzari","Most Webmaster Referrers"-"cati webmasteri are adusi de el" ... de cand lucrez cu situl respectiv nu imi aduc aminte sa fi vazut psidul "joyanddivision" sau "ad1m1nune" la top webmasters... doar pe cei 3 : c720492 , fantasycall si zorrox care ei dau peste cap sumele respective cu vanzarile lor foarte mari .. ( locul 1 - c720492 &#036;55,537 , locul 2 - fantasycall &#036;44,940, si locul 3 dar nu cel din urma zorrox &#036;39,970) dar sa stiti ca dupa ei mai sunt cateva sute ... ca mine ca oricare webmaster mai incepator mai muncitor... etc.. cel mai imortant de stiut &#33;&#33; Cel de pe locul 1 nu face 55.000 face doar 40% din suma respectiva... adica undeva pe la 22.000 ... si astea sunt doar 3 cazuri pentru ca sincer sa fiu numai pe ei i-am vazut de 5 luni incoace...
    http://awempire.com/ ca sa vedeti si voi ....
    cam atat.

jeremy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th February 2006
    Posturi
    113
    Putere Rep
    37

Implicit

Cit credeti ca e de bun serviciul http://textad.traficdublu.ro/ ?
    L-a incercat cineva ? Atit pentru PUBLISHERI cit si pentru pentru ADVERTISERI ?

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Nu incerca asa ceva, traficdublu spam-eaza la greu pe google. De asta au un trafic asa mare. Reclamele sunt afisate pe astfel de pagini, fara interes si relevanta pentru vizitatori.
    Boingeanu Ben

jeremy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th February 2006
    Posturi
    113
    Putere Rep
    37

Implicit

ok... asta pentru publisher ... dar pentru advertiseri ?.. spuneau ca platesc 2.5 centi de click ...

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

TextAd Trafic Dublu mi se pare din punct de vedere al publisherului destul de... greu de spus... E ca o cutie neagra ce se intampla pe serverul lor de reclame.
    Dupa spusele lor si din cate am inteles eu se ia in seama doar 1 click/IP/zi : adica daca de pe IP-ul X se da click pe reclama A, un al doilea click de pe acelasi IP X nu v-a mai fi contorizat pe partea de publisher chiar daca este vorba de o alta reclama B.
    Nu bag mana in foc dar tind sa cred ca desi publisherului nu i se contorizeaza decat 1 click/IP/zi pe partea de adviser se merge pe acelasi sistem 1 click/IP/zi dar situatia de conflict de genul 1 singur IP mai multe click-uri pe reclame diferite se pare ca nu are nici o rezolvare si astfel se rotunjeste venitul TextAd Trafic Dublu.

Daca e sa vorbim despre plati eu sunt unul care am primit bani de la ei, dar nu va asteptati ca veniturile sa fie pe masura asteptarilor.

pustiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th April 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    160
    Putere Rep
    37

Implicit

Uite aici un link de azi ... daca a fost postat in alta parte pe forum, rog moderatorii sa stearga postul. http://biz.hotnews.ro/articol_50246-...e-internet.htm

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Super articol. Multam'.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cum te poti vedea in motoare
    De cris în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 4th July 2010, 11:58
  2. Ce poti face cu 4000 euro?
    De Nosfer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 6th December 2009, 21:54
  3. Poti ajuta si tu cu un link?
    De edy12006 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th November 2009, 18:45
  4. cum poti scapa de acesta penalizare?
    De eliviu în forumul Google