cum poti scapa de penalizarea pe motiv:
Don't create multiple pages, subdomains, or domains with substantially duplicate content. ?
cum poti scapa de penalizarea pe motiv:
Don't create multiple pages, subdomains, or domains with substantially duplicate content. ?
Liviu, te rog elaboreaza problema. Ai doua site-uri cu continut comun intr-o mare masura?
Pai solutia o ai chiar in fraza aceea, sau nu stii engleza?
Pai nu trebuie sa stii engleza .
propun sa ghicim toate variantele posibile si sa oferim cate un raspuns pt fiecare din ele...........
Probabil se refera la faptul ca a fost penalizat deja si vrea sa stie daca se poate sa mai indrepte lucrurile.
In primul rand cred ca ar trebui sa scapi de sursa problemei, adica duplicate content-ul. Mai departe nu stiu in ce masura iti va ridica google penalizarea.
Ai fost banat pentru asa ceva(desi e foarte putin probabil) sau de unde stii de vreo penalizare pentru asa ceva?
Detalii..
am mai mult de 2 siteuri.. undeva pe la 5-6 cu continut asemanator (nu identic)..
da, am fost penalizat (-50 penality or something like that) pt. ca am avut mai multe siteuri cu continut asemanator..
any ideea how can i get ride of this penality of a such reson?
Pai, continutul duplicat e penalizat...scoate-l si scapi de penalizare. Sau creaza in jurul lui mult mult mult continut unic pentru fiecare site, ca sa nu fie majoritar cel duplicat. Alta solutie nu stiu daca este![]()
Sa inteleg ca pana acum ai avut 4 siteuri asemanatoare si bine pozitionate in Google ? Ai avut linkuri unul catre altul , linkuri site site wide sau cum ? Cat de mult seamana cele 5-6 site-uri ?
Pun aceste intrebari nu pentru ca sfatul meu ar depinde de ele ci pentru ca experienta ta este foarte interesanta cel putin pentru mine .
Cred ca primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa modifici radical continutul celor 5-6 site-uri astfel incat niciunul sa nu semene cu celalalt .Google va fi cu "ochii" pe tine .Problema e ca , daca ai linkuri unul catre celalalt , site-ul penalizat va crea probleme si celorlalte . Prin urmare , daca ai OBL din site-ul penalizat catre celalte situri inca nepenalizate , ar fi bine sa le scoti . Nu exista nicio garantie ca ai sa scapi curand de penalizare .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)