Salutare tuturor. Dupa cum vedeti este primul meu topic, primul meu post, primul , primul. Cum am aflat de voi? Pai am cautat informatii pe net despre neogen.ro si anume ce zice lumea despre el. Pana la urma intrebarea mea este cat poti castiga cu un site? Am vazut ca cei de la neogen iti dau 50 eurocenti pentru 1000 de afisari a unui banner. Avand in vedere ce am vazut eu pe net , pe site-uri care vand afisari, trafic, inscrieri garantate, mi se pare o afacere buna deoarece de la ei cumperi 1000 de afisari a unui banner cu 30 eurocenti sau chiar mai putin. Se poate face acest lucru? Cum se face? Va plati neogen? Poate intrebarea mea vi se pare stupida dar luat in considerare ca sunt un novice in acest domeniu. Oricum voi accepta toate injuriile aduse.
O alta chestie interesanta mi s-a parut colaborarea cu site-urile adult care iti offera intre 40$ si 100$ pentru fiecare client care vine de pe site-ul tau si se inregistreaza la ei. Este acest lucru profitabil? Vreau sa stiu daca sunt pe aici dintre voi care au incercat acest lucru. Am vazut oricum ca trafficul pentru partea de adult este mai scump. Se merita sa bagi 1000$ in trafic? Voi ce ideei aveti? o zi buna![]()

Răspunde cu citat

, "parerea mea"