Citat Postat în original de sourcer Vezi Post
Era vorba daca face cineva reclamatie te ard rau, ca asa nu stau ei pe net sa vada cine vinde scripturi si alte chestii.

Referitor la faza cu "cat dracu scoate asta ?" anul trecut la 2-3 luni dupa ce am deschis firma mi-a facut cineva reclamatie la garda financiara ca nu am vrut sa il mai ajut eu cu diferite lucruri pe gratis pentru site-ul lui.

Si eu aveam incasari de 3000 RON (de cand se deschisese firma) si am primit amenda 8000 RON. Parerea mea ca te inseli... cu faza asta. Ori platesti amenda ori dai spaga 1500 - 2000 RON dar tot nu scapi chiar daca ai profit sau nu.
E posibil ca in provincie, unde banii sunt mai rarefiati, jungla sa fie mai dura, dar cazul tau intareste ceea ce zic eu. Daca esti contribuabil, ai pus-o. Daca nu erai contribuabil, putea sa te reclame boul ala si la mama Garzii Financiare, ca putea sa-si bage reclamatia direct in fund. Asa ca reiterez sfatul meu pentru cel care a deschis topicul: stai cuminte si vezi-ti de treaba ta, ca nu te va deranja nimeni. Tu, in cel mai rau caz, vei ajunge sa umpli planeta cu scripturile tale si vei ajunge bogat ca Gutza-coada-de-maimutza. Pe care il doare mustata de cate impozite plateste...