outletpc . ro
Proceseaza comenzile online cu carti de credit/debit se prin intermediul GeCAD ePayment.
Are limba romana instalat.
astept ofertele voastre
outletpc . ro
Proceseaza comenzile online cu carti de credit/debit se prin intermediul GeCAD ePayment.
Are limba romana instalat.
astept ofertele voastre
cred ca mai degraba vinzi domeniul.. ca site-ul in sine nu are nimik deosebit are thema default de la osCommerce...
Cred ca ar trebui sa dai mai multe detalii... De fapt ce vinzi ? domeniul, scriptul, contractele, etc ??? Da cateva detalii despre marfa ta, astfel incat sa devina interesanta... Nu de alta, dar siteul chiar nu pare a avea nimic de oferit...
Ultima modificare făcută de Toto; 20th May 2007 la 16:35.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
chiar e nevoie de ceva detali ca eu inteleg apropae nimic. Nu prea inteleg ce vrei sa vinzi
Aurelus tu aduni posturi?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Nu le mai aduna. Ne citeste dinafara.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
vand tot situl ,scriptul+domeniu+hosting, shopul suporta plati prin epayment si are si lb romana pe el .astept ofertele voastre
edit:am adaptat putin situl la seo
Ultima modificare făcută de outlet; 29th May 2007 la 11:38.
500 Ron.
sorry dar e prea putin 500 Ron
cu parere de rau o spun, nu face nici macar 200roni , mai bine te-ai gandi la oferta lui Pache..
la site-ul tau doar numele e interesant, restul e oscommerce cu un template banal nasol..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)