Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Magazin online, de ce am nevoie?

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Pai in cazul asta problema se simplifica si mai mult. Daca cineva te reclama trebuie sa stie in primul rand ca esti roman, trebuie sa caute autoritatea care se ocupa de asa ceva in Romania etc. lucru care o sa ii dea batai de cap.
    Eventual pune privacy pe domeniu, sa nu se poata vedea ownerul ca fiind roman. Atata vreme cat lumea e multumita de script & suportul pentru el, nu vei avea probleme.
    Pana acum au fost cateva detalii printre care si tara, orasul si strada pe care stau, si apar si pe invoice-urile trimise clientilor. Deci daca cineva stie ca sunt din romania si are si adresa mea, ce poate face?
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    Pana acum au fost cateva detalii printre care si tara, orasul si strada pe care stau, si apar si pe invoice-urile trimise clientilor. Deci daca cineva stie ca sunt din romania si are si adresa mea, ce poate face?
    Oamenii au luat scriptul si sunt multumiti presupun. Cred ca ai putea modifica aceste date pe viitor astfel incat sa nu fii asociat cu site-ul. Ar trebui sa fie suficient. Cel mai important lucru e sa oferi produse de calitate. Vei avea clienti multumiti. Si care nu iti vor face probleme.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

sourcer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th October 2006
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    133
    Putere Rep
    36

Implicit

Parerea mea este ca te sperii prea mult, in primul rand aveai specificat ca nu acorzi refund si in al doilea rand cred ca nu o sa se complice atat de mult pentru $20, adica o sa cheltuie mult mai mult pe telefoane si investigatii in Romania.

Eu zic sa stai linistit
    Bla bla bla...

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de sourcer Vezi Post
    Era vorba daca face cineva reclamatie te ard rau, ca asa nu stau ei pe net sa vada cine vinde scripturi si alte chestii.

Referitor la faza cu "cat dracu scoate asta ?" anul trecut la 2-3 luni dupa ce am deschis firma mi-a facut cineva reclamatie la garda financiara ca nu am vrut sa il mai ajut eu cu diferite lucruri pe gratis pentru site-ul lui.

Si eu aveam incasari de 3000 RON (de cand se deschisese firma) si am primit amenda 8000 RON. Parerea mea ca te inseli... cu faza asta. Ori platesti amenda ori dai spaga 1500 - 2000 RON dar tot nu scapi chiar daca ai profit sau nu.
    E posibil ca in provincie, unde banii sunt mai rarefiati, jungla sa fie mai dura, dar cazul tau intareste ceea ce zic eu. Daca esti contribuabil, ai pus-o. Daca nu erai contribuabil, putea sa te reclame boul ala si la mama Garzii Financiare, ca putea sa-si bage reclamatia direct in fund. Asa ca reiterez sfatul meu pentru cel care a deschis topicul: stai cuminte si vezi-ti de treaba ta, ca nu te va deranja nimeni. Tu, in cel mai rau caz, vei ajunge sa umpli planeta cu scripturile tale si vei ajunge bogat ca Gutza-coada-de-maimutza. Pe care il doare mustata de cate impozite plateste...
    Lucian

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    37

Implicit

Daca vrei sa lucrezi in Romania, fa-ti PFA, daca vrei sa lucrezi in UE fa-ti SRL.
    Garada Financiara nu-si pierde timpul cu tine dar mult mai ingusti la minte si mai periculosi sunt cei de la contraolele trimise de Administratiile Financiare , ei purica tot.

Cu recuperatul TVA-ului stiam ca din 2010 mai toate serviciile sunt fara TVA.
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Pana la urma la PFA raman. Nu vreau sa platesc contabil si sa am taxe peste taxe de platit. PFA - simplu si e exact ce am eu nevoie, cred

Alta intrebare, ca sa nu deschid alt topic. Cat ma costa sa inregistrez o marca? Daca spre ex am siteul Goagal pe care fac produse, trebuie sa inregistrez doar numele siteului sau si numele scripturilor, separat?
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

Pentru inregistrarea a unei marci combinate ( denumirea cum se aude + reprezentare grafica ) taxa este in jur de 450 euro daca apelezi la o firma de consultanta... nu stiu cat costa daca te-ai ocupa personal de acte.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  2. Afiliere magazin online
    De Fabius în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th March 2009, 20:37
  3. vand magazin online
    De outlet în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th July 2007, 17:22
  4. magazin online