Oamenii au luat scriptul si sunt multumiti presupun. Cred ca ai putea modifica aceste date pe viitor astfel incat sa nu fii asociat cu site-ul. Ar trebui sa fie suficient. Cel mai important lucru e sa oferi produse de calitate. Vei avea clienti multumiti. Si care nu iti vor face probleme.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Parerea mea este ca te sperii prea mult, in primul rand aveai specificat ca nu acorzi refund si in al doilea rand cred ca nu o sa se complice atat de mult pentru $20, adica o sa cheltuie mult mai mult pe telefoane si investigatii in Romania.
Eu zic sa stai linistit![]()
Bla bla bla...
E posibil ca in provincie, unde banii sunt mai rarefiati, jungla sa fie mai dura, dar cazul tau intareste ceea ce zic eu. Daca esti contribuabil, ai pus-o. Daca nu erai contribuabil, putea sa te reclame boul ala si la mama Garzii Financiare, ca putea sa-si bage reclamatia direct in fund. Asa ca reiterez sfatul meu pentru cel care a deschis topicul: stai cuminte si vezi-ti de treaba ta, ca nu te va deranja nimeni. Tu, in cel mai rau caz, vei ajunge sa umpli planeta cu scripturile tale si vei ajunge bogat ca Gutza-coada-de-maimutza. Pe care il doare mustata de cate impozite plateste...
Lucian
Daca vrei sa lucrezi in Romania, fa-ti PFA, daca vrei sa lucrezi in UE fa-ti SRL.
Garada Financiara nu-si pierde timpul cu tine dar mult mai ingusti la minte si mai periculosi sunt cei de la contraolele trimise de Administratiile Financiare , ei purica tot.
Cu recuperatul TVA-ului stiam ca din 2010 mai toate serviciile sunt fara TVA.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Pana la urma la PFA raman. Nu vreau sa platesc contabil si sa am taxe peste taxe de platit. PFA - simplu si e exact ce am eu nevoie, cred
Alta intrebare, ca sa nu deschid alt topic. Cat ma costa sa inregistrez o marca? Daca spre ex am siteul Goagal pe care fac produse, trebuie sa inregistrez doar numele siteului sau si numele scripturilor, separat?
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Pentru inregistrarea a unei marci combinate ( denumirea cum se aude + reprezentare grafica ) taxa este in jur de 450 euro daca apelezi la o firma de consultanta... nu stiu cat costa daca te-ai ocupa personal de acte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)