Direct de pe site.
Dau comanda telefonic.
Imi fac cont pe site si comand prin formular.
La emag am facut cont si comand online. Asta din cauza ca sunt singurii pe care ii stiu ca iau stocul in serios. Adica daca scrie in stoc atunci chiar e in stoc.
La restul magazinelor sun, pt ca nu am timp sa astept 2-3 zile sa ma sune ei sa-mi spuna ca nu au ceva in stoc. Sau sa nu ma sune deloc.
Per ansamblu de la emag am luat 90% din produse, am cont de vre-o 2 ani si cumpar odata la 2-3 luni. De la ceilalti cumpar doar produse exotice, ce nu se gasesc la emag, sau daca nu gasesc ceva pe stoc la emag si ma grabesc.
Chiar acum caut un anumit model de feon, si sunt la al patrulea magazin la care sun si mi se spune ca nu mai e in stoc desi pe site-uri apare ca fiind in stoc. Iti vine sa-i bati cand ii auzi la telefon, da este in stoc, verificam la depozit si va sunam. Si dupa cateva ore/zile te suna si-ti spun ca nu mai e in stoc. Parca eu nu stiu ca "depozitul" e de fapt importatorul si ca daca nu are asta nu au nici unul pe stoc.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Ii sun sa aflu daca au produsul respectiv in stoc si daca il au sau imi convine termenul de livrare dau comanda pe site. De fiecare data am fost contactat telefonic, pentru a confirma comanda.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
"Imi fac cont pe site si comand prin formular." Dupa care astept sa fiu sunat pentru confirmare.
Din pasiune, fotograf
in general telefonic comand ceva daca se poate.
Mai toate magazinele nu au stocul actualizat.
Ma rog asta se intampla si pe siteuri foarte mari gen eastbay.com sau tigerdirect.com
In romania oricum cred ca mult timp de acum incolo se va vinde la telefon.
am comandat atat din romania cat si din germania ... am facut comanda telefonic sau mi-am facut cont pe site si am dat comanda. mereu am facut plata la sosire. adica ... ramburs
In cazul magazinelor online din Romania dau comanda telefonic.
Comanda pe site dar plata la ridicarea produsului de la sediu sau ramburs. Foarte rar mi s-a intamplat sa platesc direct cu cardul pe vreun site (ca sa achizitionez produse concrete, nu includ aici serviciile)
Stai!
Ca sa iasa un sondaj corect: Pune in sondaj si comanda fara inregistrare.
Deasemenea vezi ca se poate comanda si pe email sau (nebunesc dar asta e) prin YM.
Administez Studiul National de Comert Electronic si stiu ce zic.
Acum am vazut: sondajul e deschis din Martie 2009.
Rog un moderator sa-l inchida ca e depasit ca optiuni.
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 16th January 2011 la 21:57.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Fac cont pe site apoi comanda apoi confirmare telefonica. Plata numai la livrare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)