Tone de date : agilemedia.ro/thestateof-ro-e-commerce/
Tone de date : agilemedia.ro/thestateof-ro-e-commerce/
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Am intrat in top cu un site penalizat. Misto!
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Se refera la platformele utilizate. Asta nu inseamna ca sunt si cele mai bune.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
18.000 magazine online, cred ca 80% sunt abandonate
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Cum se calculeaza un scor SEO .. in Romania | Nimicul lui Krumel Daca intereseaza pe cineva cum e creat acel scor SEO la care toata lumea casca gura si se minuneaza.
Nu luati de bun tot ce apare in piata, topicuri de genul "Am gasit la" firma la care lucrez un material misto, nu cred ca e un lucru de apreciat intr-o comunitate SEO.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ptr ca nu incerc sa denigrez niste oameni sau o firma, ci doar prostia pe care o fac. Lucrul asta scrie la sfarsitul articolului. Nu ma intereseaza cine face prostii, ci ce prostii se fac.
Link-urile interne nu se pun cu "open in new tab", e regula de usability.
In plus, articolul vrea sa scoata in evidenta ca piata inghite fara sa guste sau sa mestece ceea ce consuma. Turme de bizoni dau share la articole pe care nu le inteleg, nu le citesc dar pe care le recomanda ca fiind utile/bune.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Corect, de aceea nici nu am comentat infograficul de aici. Cand despre restul de strategii (agentii, experti, consultanti...) seo, fiecare doarme cum isi asterne.
off: Pai pune 2 linkuri atunci, cu new tab si fara, ca sa poata si tom sa dea click. aici (same tab), aici (new tab). Eu prefer new tab, pentru usability, indiferent daca sunt interne sau externe. La externe, e obligatoriu, dar unii nu inteleg![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)