Am gasit la Agile Media un infografic despre domeniile.ro: este aici The State of .RO #Domains [Infografic] - Agile Media
Am gasit la Agile Media un infografic despre domeniile.ro: este aici The State of .RO #Domains [Infografic] - Agile Media
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Probabil as incerca sa contactez proprietarii domeniilor ori le-as analiza pentru a vedea ce are sau nu parte de succes, avand in vedere ca sunt un incepator orice informatie este utila pentru mine, chiar daca se poate spune ca generalizarea nu ajuta la nimic in zilele de astazi.
Nu am citit cum anume au facut testele cu domeniile active/moarte, probabil le-au numarat doar pe cele care returneaza cod http 200. In realitate, nu are cum sa fie mai mult de 30-40% domenii active. Faptul ca returneaza cod 200, nu il face eligibil sa numeasca "live".
Excluzand acest aspect, restul sunt informatii utile, in special cea cu duplicate content.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Si aia este o porcarie, ca faptul ca are sau nu redirect non-www catre www nu are nici o legatura cu duplicat content, google este destul de destept sa nu considere duplicat asa ceva. Cu exceptia cazurilor in care este cea diferit intre www si non-www
Un grafic aproape inutil
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)