38 % Dead Domains ?? Ma intreb cu ce au analizat toate site-urile alea.. ?!
Vad ca ieri s-au infiintat, au prima aparitie prin martie pe retelele sociale si zero portofoliu.
agilemedia este o agentie care mi-a oferit un preaudit demn de tata floarea din colt (mama omida ere deja expert seo prin comparatie) (cu tot respectul pentru unul dintre colegii de aici ale caror servicii le-am solicitat, dar m-a redirectionat catre ei). Fara suparare, dar daca as avea de ales intre aceste rezultate si ghicitul in cafea...ei bine, as intreba de care sa fie, lavazza sau jacobs?
Scrie clar ca "analiza" lor ref. la continut duplicat se bazeaza pe "www si non-www accesibile fara sa aibe redirect de la una la cealalta sau sa foloseasca tagul canonical". Adica o vraja.
Isabela Vulpe (autoarea articolului) poseda si o aritmetica discutabila:
"Google Analytics prezent: 31%
Google Analytics absent: 61%"
Rezulta ca 8% au jumatate de cod instalat?
Altfel infograficul e dragut realizat, dar(ca o gluma) n-am inteles de ce au pus(grafic) toate domeniile moarte in Moldova.
Interesanta statistica, arata slabiciunea .ro si modul prost in care rotld administreaza .ro 38% domenii .ro moarte, destul de mult.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Da, daca ar fi date reale. Dar ma indoiesc amarnic Vrei sa-ti fac si eu un grafic? E simplu. Dar nu si util.
Cum poti verifica toate domeniile din ro? Doar sa le verifici, fara sa le si analizezi? Cred ca puthre iti poate spune, ce fel de server(e) si aplicatii ai nevoie.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)