25th June 2013, 14:25
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Krumel
Te referi la articolul pe care l-am scris eu? Ptr ca ma citezi pe mine si eu faceam referire la articolul scris de mine..
Ma referam la "articolul" initial - de unde a fost preluata imaginea postata de mine.
PS : s-a tesut o panza de referiri de nu mai stim ce si cum.
Bottom of line : graficul este bun/util doar statistic si nu are valoare SEO.
bafta!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
25th June 2013, 14:35
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Zimbru
Am zis si
aici
Eu l-am considerat util doar pentru top 10 platforme de e-commerce folosite - nu pot sterge restul din imagine, acum e prea tarziu.
@Krumel = acum pe bune. poti sterge topicul cu totu`. Nu cred ca ii va duce cineva dorul :]
Pai nici aia nu e buna. Nu ai cum sa stii platforma, daca eu am modificat 2 "coduri". Iar daca 2300 de site-uri folosesc prestashop, si 2299 sunt faliment, cu ce ma ajuta ca atat de multe site-uri folosesc o platforma?
Ce platforma folosesc top 50 ? De ce? Magento este zencart, de ce sunt separate?...
De ce e AgileRank TM? Au un lagoritm unic, demonstrat? Nu e mai degraba o "prosteala" pentru gaste?
Ce reprezinta topul ecommerce? Volum de vanzari? Crestere procentuala fata de anul precedent? ...
Mai sunt unii cu gala premiilor ecommerce, care te "obliga" sa donezi 250 euro, sa intri in concurs, si o mare parte din "castigatorii anilor precedenti" sunt faliment. Pai cum? Ce premiem? Afacerea, platforma, usability, cresterea % ...?
PR? Pai daca tot vorbim de seo, 50% au pr0? 90%<PR3 ? 0.13% pr6? Quality
Ultima modificare făcută de Tom; 25th June 2013 la 14:45.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.