Cum pot face ca sa platesc o persoana din alta parte a lumii, care lucreaza pentru un site care-l administrez eu, dar mai ales cum pot fi sigur ca el isi indeplineste criteriul pentru banii primiti.
Eu m-am gandit ca cel mai bine e ca eu sa merg la un notar, unde sa se specifice ce trebuie indeplinit de respectiva persoana, iar apoi insotit de DNI - ul meu le trimit prin fax, iar el la randul sau va face la fel trimitandu-mi prin fax acordul sau.
E prima oara cand fac asa ceva, suma pot spune ca nu e modica, iar el fara un avans de 100 $ nu se apuca de treaba, ceea ce mi se pare corect.
Dar, fiindca exista si un dar, el primeste cei 100 $ dupa ce si eu am primit acordul sau, el nu se apuca de treaba, nu cred ca-i pot face absolut nimic, ca nu am sa ma pun sa bat campii ce stiu eu pe unde ca sa-mi recuperez banii.
Din auzite, exista un serviciu care se cheama escrow.
Ce stiti despre el ?
Sau de ex, rentacoder.com, unde chipurile tebuie sa ma inscriu eu si persoanele care vor sa lucreze la proiect, care trebuie sa liciteze, parca e obligatorie chestia, pentru proiectul meu, iar de tot se va ocupa respectivul site, adica iti acorda suport juridic sau nici eu nu stiu bine ce-ti acorda.
In fine, eu unul nu ma bazez in el.
Voi ce spuneti !?

Răspunde cu citat