Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Jobul on -line

Softendia este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th January 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Jobul on -line

Cum pot face ca sa platesc o persoana din alta parte a lumii, care lucreaza pentru un site care-l administrez eu, dar mai ales cum pot fi sigur ca el isi indeplineste criteriul pentru banii primiti.
    Eu m-am gandit ca cel mai bine e ca eu sa merg la un notar, unde sa se specifice ce trebuie indeplinit de respectiva persoana, iar apoi insotit de DNI - ul meu le trimit prin fax, iar el la randul sau va face la fel trimitandu-mi prin fax acordul sau.
    E prima oara cand fac asa ceva, suma pot spune ca nu e modica, iar el fara un avans de 100 $ nu se apuca de treaba, ceea ce mi se pare corect.
    Dar, fiindca exista si un dar, el primeste cei 100 $ dupa ce si eu am primit acordul sau, el nu se apuca de treaba, nu cred ca-i pot face absolut nimic, ca nu am sa ma pun sa bat campii ce stiu eu pe unde ca sa-mi recuperez banii.

Din auzite, exista un serviciu care se cheama escrow.
    Ce stiti despre el ?

Sau de ex, rentacoder.com, unde chipurile tebuie sa ma inscriu eu si persoanele care vor sa lucreze la proiect, care trebuie sa liciteze, parca e obligatorie chestia, pentru proiectul meu, iar de tot se va ocupa respectivul site, adica iti acorda suport juridic sau nici eu nu stiu bine ce-ti acorda.
    In fine, eu unul nu ma bazez in el.

Voi ce spuneti !?

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    41

Implicit

Sistemul RAC e excelent din punct de vedere escrow/arbitrare.

Admin: NU mai cita pagini intreg de text, ca sa adaugi si tu 5 cuvinte. Multumesc.
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 18th January 2007 la 14:59.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

fanelaru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th December 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

RAC functioneaza in felul urmator:

1. Iti faci un cont si postezi proiectul.
    2. Clientul tau isi face si el un cont si liciteaza.
    3. Tu alegi cistigatorul din cei care au licitat si in acel moment trebuie sa alimentezi contul tau de la RAC cu suma cu care a licitat cel pe care l-ai ales cistigator.
    4. Omul incepe sa lucreze, la final RAC ii livreaza banul in cont numai daca tu iti dai acceptul ca treaba a fost facuta cum trebuie.

Ceea ce am scris mai sus e partea teoretica. Eu, ca programator, am mai luat si tepe. Adica una s-a cerut si alta s-a vrut (au mai adaugat pe parcurs cerinte). Si daca iti iei vreo 2 tepe la care ai muncit 2 luni te lasi de RAC, treci pe alte site-uri (nu dau nume), unde si cel care posteaza proiecte si cel care cistiga plateste abonament.

Si ca sa raspund si la intrebarea ta cu notarul, daca clientul tau e de afara, actele de la notar tb. traduse si legalizate in limba partiilor ca sa aiba valoare si in instanta. Si asta costa...

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de fanelaru Vezi Post
    Ceea ce am scris mai sus e partea teoretica. Eu, ca programator, am mai luat si tepe. Adica una s-a cerut si alta s-a vrut (au mai adaugat pe parcurs cerinte). Si daca iti iei vreo 2 tepe
    Pai trebuia sa citesti regulile si sa faci urmatoarele:

- la fiecare cerita noua adaugata trebuia sa spui ca nu e "scope of this project" si ca trebuie platita separat
    - "teapa" ti-ai dat-o singur fiindca regulile sunt clare, se merge pe cerintele din bid. Tot ce nu este in bid descris este in afara scopului bidului. Eu patesc la fiecare bid la fel si "teapa" inca nu am luat absolut deloc.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum procedati la comanda in magazinele on-line?
    De c_n_m în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 30th June 2013, 15:48
  2. anunturi-on-line.ro SPAM ?
    De heide în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 18th July 2008, 22:03
  3. Tracking off-line content via Google Analytics
    De miller în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd September 2007, 20:03
  4. magazine on-line cu chirie lunara
    De hl2u în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th November 2006, 15:43
  5. Postare articole on line?
    De vbcypher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th October 2006, 22:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •