Deschid acest thread nu ca sa imi dea cineva vreo explicatie sau vreun sfat ci doar sa-mi exprim profundul dezgust cu privire la cei care comanda pe net solicitand plata prin ramburs, confirma comanda, dupa care nu mai acorda nici un interes produsului, lasandu-l sa putrezeasca intr-o unitate postala 10 zile si sa intoarca retur, eu trebuind sa platesc pentru transportul initial, pentru inmagazinare si pentru transportul retur.
Curierii rapizi sunt scumpi, posta romana contribuie si ea la abundenta de retururi deoarece domnii postasi uita sau omit sa lase avize la sosirea unui colet.
In ceea ce priveste alte modalitati de plata, nu prea vad eu pe nimeni sa bata drumuri la banca ca sa-ti trimita banii inainte si putini sunt cei care platesc cu cardul (tot respectul pt ei), asa ca modalitatea de plata cea mai uzuala ramane rambursul postal.
Inainte sa se schimbe ceva in mentalitatea clientilor care pur si simplu tzepuiesc magazinele virtuale cu comenzi false, nu prea cred eu ca se poate face ceva.

Răspunde cu citat