Vezi Rezultate Sondaj: Ati deveni abonat al unui blog cu sfaturi investitionale/oportunitati?

Alegători
35. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da

10 28,57%
  • nu

18 51,43%
  • Poate

7 20,00%
Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 22 din 22

Subiect: Continut premium platit in Romania

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    Seinfeld, nu cred ca e o "mare balarie". Deloc. Ca nisa ma refer. Uite pe mine ma intereseaza o sectiune din FT. A costat 58 E abonamentul pe luna, dar merita.
    Din punctul meu de vedere, dezvoltare personala, sfaturi investitionale, chestii motivationale, sunt o mare pierdere de timp si eu nu cred in ele si mai ales in eficienta lor. Pentru mine sunt o mare porcarie si o pierdere de timp.

Mai ales asta cu "sfaturi investitionale", ce intelegeti voi prin ele ? Eu vad problema simplu. Cine are bani, si are idei, investe el in ce crede de cuviinta si nu sta sa isi piarda timplu dand sfaturi. Cine are idei, dar nu are bani, din diverse motive cu greu va divulga ideile sale. Iar cine are doar bani dar idei nu, clar nu are ce sfaturi sa dea. Deci cine mai ramane sa dea sfaturi ?

Revenind strict la problema in Romani clar nu ar prinde un astfel de proiect.
    In primul rand pentru ca sunt prea putini cei de la care ai ceva cu adevaratd e invatat si pentru care ai da bani sa inveti. In al doilea rand pentru ca in Romania putini sunt cei care dau bani pentru chestii de astea, majoritatea prefera alternative gratis.
    In al treilea rand la noi toti se cred experti in toate si automat nu au nevoie de sfaturi de la altii.
    Si in ultimul rand, chestiile astea nu cred ca prind prea bine la romani.

Da, pe un forum nu e greu sa bifezi un Da si sa iti dai putina importanta cum ai da tu bani ca sa inveti ceva. In realitate insa putini sunt cei care ar da intradevar banii. Chiar si cativa euro.

Ai intrebat, eu ti-am raspuns sincer ce cred, sper sa nu te superi sau sa nu se supere ceilalti participanti la discutie.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Seinfeld, cu tot respectul, nu poti pune chestiile motivationale si sfaturile investitionale in cutii identice. Motivational = eu te conving pe tine sa nu freci menta aiurea. Investitional = eu iti sugerez tie, care deja nu freci menta aiurea, sa faci un plasament care (poate) merita.

Din punctul meu de vedere, dezvoltare personala, sfaturi investitionale, chestii motivationale, sunt o mare pierdere de timp si eu nu cred in ele si mai ales in eficienta lor. Pentru mine sunt o mare porcarie si o pierdere de timp.
    OMG, cum poti sa spui ca dezvoltarea personala e o pierdere de timp? Constant learningul, insight-urile si analizele sunt cele mai extraordinare instrumente pentru a progresa.

Mai ales asta cu "sfaturi investitionale", ce intelegeti voi prin ele ? Eu vad problema simplu. Cine are bani, si are idei, investe el in ce crede de cuviinta si nu sta sa isi piarda timplu dand sfaturi. Cine are idei, dar nu are bani, din diverse motive cu greu va divulga ideile sale. Iar cine are doar bani dar idei nu, clar nu are ce sfaturi sa dea. Deci cine mai ramane sa dea sfaturi ?
    Nu sunt de acord nici cu asta. Cine are bani, nu investeste aiurea, ci analizeaza. Cine are idei, nu are neaparat si bani (si viceversa). Uite eu iti dau acum o idee geniala dar pentru care iti trebuie 10 milioane de euro. O faci? Hai sa luam Wall Streetul ca exemplu. Sau pe Aaron Wall mai usor. De ce da sfaturi? Pentru ca nu are bani?

In primul rand pentru ca sunt prea putini cei de la care ai ceva cu adevaratd e invatat si pentru care ai da bani sa inveti. In al doilea rand pentru ca in Romania putini sunt cei care dau bani pentru chestii de astea, majoritatea prefera alternative gratis.
    Asta e perfect adevarata.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th November 2010, 16:23
  2. Director Web Platit -
    De Andreiuk în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 5th November 2010, 00:51
  3. PayPal m-au platit de 2 ori (sau ING?)
    De CatalinTM în forumul PayPal
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 26th July 2008, 11:32
  4. Cat ati platit pe reclama CPC?
    De crissuca în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th February 2008, 12:43
  5. Domeniu platit dar neactivat!
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 7th February 2007, 22:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •