Esti putin deplasat. Iti recomand sa te rezumi la ce se doreste in acest topic.![]()
Esti putin deplasat. Iti recomand sa te rezumi la ce se doreste in acest topic.![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
off-topic:Postat în original de Cristian Mezei @ Mar 28 2006, 12:57 PM) [post=12796
Auuuuuuuuuu!!! O gramada de puncte mi-ai nenorocit!!!![]()
Ce e asta?!? Nu sunt de acord! Propun sa se voteze "micsorarea puterii de actiune a "Root Admin-ilor" and grei stuff-ilor...
Cine e pentru?!? Eu am votat....
p.s. a se vedea ca am zis "of]
Esti putin deplasat. Iti recomand sa te rezumi la ce se doreste in acest topic.
[/QUOTE]
off-topic:
Auuuuuuuuuu!!! O gramada de puncte mi-ai nenorocit!!!![]()
Ce e asta?!? Nu sunt de acord! Propun sa se voteze "micsorarea puterii de actiune a "Root Admin-ilor" and grei stuff-ilor...
Cine e pentru?!? Eu am votat....
p.s. a se vedea ca am zis "off-topic" acolo, da?!?![]()
Haide mai, din nou ?!? Mi-ai nenorocit toata bunatatea de puncte.![]()
Referitor la "neintelesul" meu, de care mi-ai zis, repet:
La cele intrebate:
eu am avut parerea asta:Cum ati ajuns aici ?smile.gif
V-a spus un prieten ? Ati vazut pe alt forum vreun membru de-al nostru ?
Asteptam sa ne spuneti. Suntem curiosi rolleyes.gif
"Trebuia" sa am alta parere?imi suna asta a intrebare "pt.clienti"; sau a intrebare post-scriptum din formularul de comanda al site-ului; nu-mi place ideea de a ma simti client aici![]()
In fine, spor la urmatorul "minus"; avand in vedere ca o sa raman cu parerea asta desi n-o sa mai postez in topicul asta, propun sa fie minusuri consecutive pana nu o sa mai ai de unde. Pare logic.
p.s. multam celui cu "uite un punct inapoi"; care esti?!? ca daca te prinde Cristi....![]()
On-topic: cred ca de pe google, imi optimizam si eu siteul
Off-topic: mai, da' repede va mai sare mustarul!![]()
Sistemul asta de + si - foloseste si la altceva decat la gadilarea orgoliului propriu?![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
]Postat în original de tataraseni @ Apr 11 2006, 10:18 AM) [post=13274
Sunt de atat mult timp pe aici ca nici nu stiu cum am ajuns...
[/QUOTE]
Ma bucura asta.![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
google sau softpedia
Am aflat de acest forum de la un prieten.
Este fara discutie un proiect reusit si interesant!
Fiindca, pana la urma, mi-am facut cont pe forum, iata o scurta prezentare personala:
- 29ani;
- liberal;
- educatie: management/marketing/drept;
- experienta: marketing, vanzari, startegie, comunicare, multinationala, start-up-uri, CI, BI, Turcia, Elvetia si Romania;
- hobby-uri: calatoriile, masinile, filmele, afacerile si publicitatea pe Internet, dar nu in ultimul rand: Excel-ul (...incredibil, nu?)
Albert
Si eu sunt de foarte mult timp, data exacta se pierde in negurile timpului.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)