Forumul Seopedia este peste multe alte forumuri de afara , mai vechi si cu useri mai multi. Sper ca aceasta comunitate sa fie in continua crestere.Tineti-o tot asa !
Forumul Seopedia este peste multe alte forumuri de afara , mai vechi si cu useri mai multi. Sper ca aceasta comunitate sa fie in continua crestere.Tineti-o tot asa !
Eu am luat trenul de la Targu-Mures spre "Internet", dar m-am ratacit in gara "Google"![]()
Culmea e ca nu mai stiu cum am ajuns. Poate ca am ratacit din site in site sau poate ca direct din google. Dar odata ce am intrat... n-am mai iesit. Am fost prinsa in capcana si mai rau e ... ca imi place![]()
E bine sa mai revezi vechii membrii ai forumui
Salutare vechilor membrii care ma mai tin minte
Cum am ajuns eu? Pai nu mai stiu, lucram langa biroul lui Razvan, eram si colegi de fac., Razvan avea o gramada de idei misto pe vremea aia... una dintre ele fiind si seopedia... si uite ca intr-un final m-am hotarat sa-mi fac si eu user pe forum![]()
Mi-a dat un prieten link la un banc de pe acest forum. Am fost curios si m-am uitat si pe langa.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)