TVA.biz
VOT.info
REX.biz
LEU.biz
LAU.biz
Poze.info
Poze.pro
Poze.us
LGBT.biz
RamnicuValcea.com
* 16 ani vechime Registration Date:2001-08-30
TVA.biz
VOT.info
REX.biz
LEU.biz
LAU.biz
Poze.info
Poze.pro
Poze.us
LGBT.biz
RamnicuValcea.com
* 16 ani vechime Registration Date:2001-08-30
Ultima modificare făcută de ovidiu1975; 27th November 2017 la 13:51.
DIn punctul meu de vedere (fara a avea pretentia ca sunt neaparat un fin cunoscator) as zice ca inafara de poze.info si de ramnicuvalcea.com pe care personal as da poate un 50 de euro, celelalte nu valoreaza mai mult decat pretul de inregistrare anuala.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
RamnicuValcea.com in jur de 50euro restul pret de inregistrare daca chiar ai nevoie de ele.
tot cam asa ramnicuvalcea.com sa zicem ca un 40 50 de euro. Din perspectiva unuia care are treaba cu zona ca eu fiind din prahova.
daca sunt din 3 litere nu inseamna ca sunt mina de aur ... cum au zis si cei de mai sus , rm vl si poze ar valora ceva , in rest ...
Din experienta personala cu comunitatile de gaming, cu cele din 3 litere cu TLD-ul .ro ai fi scos aproximativ intre 40 si 60 de euro pe bucata, dar cu extensii .biz / .info etc poti scoate 5-10 euro pe fiecare vanzandu-le la gameri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)