6th August 2012, 22:32
1 out of 1 members found this post helpful.
Curierul cel mai ieftin?
Avand in vedere ca multi dintre membri avem magazine online, va propun ca in acest subiect sa adunam cateva impresii despre tarife si calitatea serviciilor de curierat rapid.
Magazinul nostru lucreaza cu (mica)firma de curierat rapid CRX, cu ei am reusit sa negociez cel mai mic tarif. Impedimentul principal este ca tariful acesta scazut il am doar pe zona 0, adica in orasele principale si 10 km in jurul acestora. La zonele 1 si 2 am un tarif aditional de inca 20 de ron fara tva. Ma intereseaza o alta firma care are un tarif de pana in 20 de lei pe localitatile mici si zona rurala. Posta Romana are un serviciu destul de rezonabil acesta numindu-se "Prioripost - plata la destinație" insa la fel are o lista limitata de 1002 localitati in care poti livra, in restul pana la 15.289 nu fac livrari in regim de Prioripost - adica in aprox 36 de ore vine postasul si iti aduce coletul acasa nefiind nevoit sa te duci la posta sa il ridici. Accesul la celelalte 14287 localitati facandu-se numai de la 5000 de comenzi pe luna , aceasta este oferta Postei Romane.