1 out of 1 members found this post helpful.
Am ales varianta de raspuns "De fiecare dată când a fost posibil", dar in cazul meu trebuie completata "De fiecare dată când a fost posibil si am fost si impins sa fac asta"
Apare o întrebare suplimentară.
Dintre cei care ați făcut această redirecționare cine a făcut-o pentru că "a fost impins să facă asta" (vorba lui Clax) de cineva (probabil direct implicat într-un ONG) și cine a făcut asta fiind impresionat/convins de o pagină de facebook, un site sau o persoană cu care nu a avut un contact direct. Toate acestea trei cu sau fără campanii în presa scrisă/online/tv șamd.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 3rd March 2021 la 23:54.
10th March 2021, 11:24
Eu mai multi am dat catre Smurd, dupa aceea nu am mai avut ce da sau am coicis ca nu merita efortul. Sunt si persoane care ma abordeaza pe tema asta....
21st March 2021, 16:12
Nu e greu de luat niste date de pe google ca sa completezi acolo, eu am directionat catre Recorder pentru ca avem nevoie de jurnalismul pe care il fac ei.
Dar poti directiona catre orice te intereseaza, eventual un ONG de animale. Macar de ciuda, sa nu mearga banii la stat, ca vedem foarte bine cum sunt cheltuiti.