am nevoie de o varianta de hosting ieftinior care sa imi suporte un wp, pana acum am gasit la 3-4-5 usd pe luna, cam mult ptr cat merita.
am nevoie de o varianta de hosting ieftinior care sa imi suporte un wp, pana acum am gasit la 3-4-5 usd pe luna, cam mult ptr cat merita.
Pentru plata anuala, poti avea gazduire in USA cu 1$, de la HostBig
wtf, care e diferenta intre cele doua?
una-i So si alta-i Big...
insa ambele sunt site-uri de affiliate... adica hostul vine de la aceeasi mama... vezi sus, stanga acelasi numar de telefon... cauta dupa numarul de telefon si o sa fi surprins...
Inainte sa cumperi de la Hostso citeste aici HostSo Review | A review of HostSo.com made by a former customer .
Hostso sunt sparti, kidu daca vrei eu am un cont de reseller la hostgator si un vps la wiredtree, iti pot da un cpanel cu ce ai nevoie ca sa iti diversifici ip-urile
Codeinwp.com - Wordpress experts
Cam la 1,8 usd/luna gasesti la claus. Nu e in oferta dar daca intrebi are.
Ultima modificare făcută de attempt; 8th February 2012 la 11:30. Motiv: mi-o dat cu prea multe zecimale
pot oferi si eu un cont, cu cpanel si tot ce e nevoie. Am un reseller de la jshosts.com . ii folosesc de vreo 3 ani si nu am avut probleme.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)